Fashion

ASOS Buys & wantings

16. January 2015

image4xxl (1)-horz-verts

“The odds of going to the store for a loaf of bread and coming out with only a loaf of bread are three billion to one.”
― Erma Bombeck

image1xxl (1)-horz-vertsss

KIMONO (link) // BOXY KNIT(link) // JUMPSUIT(link) // NECKLACE (link)
TROUSERS (link) // PAINT STRIPE BLOUSE (link) // WATCH (link) // TUNIC (link)

 

[two_columns_one]

Do you like the quote? It pretty much sums up my experiences of shopping, haha. 

Just picked up some of these lovely items above and I can’t wait to shoot some pictures with it. I’ve really fallen head over heels for the black jumpsuit and I hope that’ll fit me well – That’s the trouble of buying clothes of the internet; size! As I was shopping around Asos I couldn’t help but fall in love with a bunch of other items and when I can afford it, I hope to invest a bit of money in some of them. I really like the black and white shirt a lot, the tunic with a roll neck just seem so warm and wonderful too though.

What are your favorite item, from the collage above?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Kan du  lide citatet? Det opsummerer meget godt, mine oplevelser ved at shoppe, haha.

Jeg lige hentet nogle af disse skønne ting fra collagen, og jeg kan ikke vente med at få taget nogle billeder med det. Jeg har virkelig forelsket mig i den sorte jumpsuit og jeg håber på at den passer mig godt – Det er problemet ved at købe tøj online; størrelsen! Som jeg shoppede rundt på Asos, kunne jeg ikke undgå at forelske mig i en hel del andre ting, og når jeg engang får råd, så håber jeg på, at invistere lidt penge i noget af det. Jeg kan rigtig godt lide den sort og hvide skjorte, desuden så ser tunicaen med rullekraven bare warm og vidunderlig ud. 

Hvad er din yndlings ting fra collagen for oven?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Emily Friday January 16th, 2015 at 08:46 PM

  Årh den halskæde og de sorte bukser. Jeg er så fristet til at klikke det hjem!

  • Reply Nivikka Friday January 16th, 2015 at 08:49 PM

   Irrrk jeg havde det på total samme måde! Gør det, gør det, gør det!

 • Reply Ariana Friday January 16th, 2015 at 11:26 PM

  I love asos so much! I’m addicted to that website, and your picks are amazing! x
  —–

  http://breakfastataris.blogspot.com

  • Reply Nivikka Friday January 16th, 2015 at 11:28 PM

   Thank you so much lovely! I’m a big fan of Asos too, it got everything the heart desires gathered in one place – it’s amazing!

  Leave a Reply