Other

5 songs▼The happy list

3. January 2015

Unavngivends[two_columns_one]

 

Whenever feeling a bit blue, it can be a great idea to listen to some happy music. To make up for the cold and dark winter-months I’ve made a little list of songs to cheer you up. There’s a bit of everything on my list. The first song (Hey Jude) I find happy, because it reminds me of happy days with lots of laughter and warmth. The fourth song (Viva La Vida) has a life-enforcing title, also the instrumentals is great. The other songs are easy to sing along with. I think that the important things about happy songs is either: 1. You’re able to sing along with it, 2. You’ve got some kind of happy, nostalgic relationship to the song or 3. The instrumental music is cheerful.

Which kind of music do you find happy?

 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

 

Når man føler sig lidt blå, kan det være en god idé at lytte til noget glad musik. For at gøre op for de mørke og triste vinter-måneder, har jeg lavet en lille liste til at give jer et lille smil på læben. Der er lidt af hvert på listen. Den første sang (Hey Jude) gør mig glad, fordi den minder mig om glade dage med massere af grin og varme. Den fjerde sang (Viva La Vida) har en livsbekræftende titel, desuden er musikken også fed. De andre sange er nemme at synge med på. Jeg synes at det vigtigste ved glade sange er enten: 1. Man kan synge med på sangen, 2. Du har en form for glad, nostalgisk forhold til den eller 3. Den instrumentale del af musikken er opmuntrende

Hvilken slags musik synes du er ‘glad musik’?

 

[/two_columns_one_last]

[divider]

1. The Beatles – Hey Jude

2. Bruno Mars – The Lazy Song

3. Pharrell Williams – Happy

4. Coldplay – Viva La Vida

5. Michael Bublé – It’s a Beautiful day

 

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply