Lists Travel

10 Things to experience | one

14. January 2015

DSC_0099ss

[two_columns_one]

I often fear that I’ll wake up one day, a lot older than I am right now regretting the fact that I didn’t get to experience life to the fullest. I know that this somehow is a big goal, I mean, there’s a lot in life to experience and we only have so many hours, days and years on this earth. But the least one can do is try. Therefore I’m making this list mostly for myself but also as an inspiration to you. It’s a list of places I wan’t to go, things I want to see and experiences I want to experience. 

1. Kilimanjaro, Tanzania  – Know for being one of the tallest mountains in the world it is stunningly beautiful and I sure would love the view.

2. Watch a meteor shower – There’s just something about the stars which mesmerizes me, I can spent hours watching the dark sky waiting to see a shooting star. But I would really be grateful if I could be witness to a meteor shower!

3. Dance in the rain – This is a quite simple thing, and I’ve done it already, but dancing in the rain is something that I’ll never get tired of and something which must be enjoyed through all of phases in life. I hope for a life filled with a lot of dances in the pouring rain.

4. Go on safari – I’m a true animal lover and to be able to watch wild animals up close would be absolutely amazing.

5. Attend a music festival – This shouldn’t be too hard since we have many music festivals in Denmark every year.

6. Build an Igloo – This I’m sure m can help me with, he build his own igloo a few weeks ago. Our plan was to sleep in it – Unfortunately it was on the verge of melting (not if you ask m of course), so I decided that it would be smarter to sleep inside.

7. Watch the northern lights – One of my biggest dreams in life is to watch the northern lights, I imagine it being truly magical and an experience like no other!

8. Europe longest Zip-line – It’s a long and fast cable-way for  the brave only, I can only imagine the pure fun you feel in your stomach as you slide down the cables from a to b. Sound scary but great. (LOOK FOR YOURSELF)

9. Visit all seven continents – …I can feel my wanderlust kicking in!

10. Watch baby turtles hatch – The smell of salty water and the wind sliding it’s fingers through my messy hair as i watch life hatch out of their tiny eggs to crawl towards the ocean, definately something I would want to experience!

What do you want to experience in life?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg frygter ofte, at jeg en dag vil vågne op (meget ældre end jeg er nu) og fortryde det faktum, at jeg ikke har oplevet livet til det fuldeste. Jeg ved, at det på en eller anden måde er et stort mål, jeg mener, der er en masse at opleve her i livet, og vi har kun så og så mange timder, dage og år på denne jord. Men det mindste man kan gøre, er at prøve. Derfor har jeg lavet denne liste, mest til mig selv, men også for at inspirere jer. Det er en liste over steder jeg vil rejse hen, ting jeg vil se og oplevelser jeg vil opleve.

1. Kilimanjaro, Tanzania – Kendt for at være et af de højeste bjerge i verdenen. Det er utrolig smukt, og jeg er sikker på, at jeg ville elske udsigten.

2. Se en meteor regn –  Der er bare noget ved stjernerne, som fortryller mig. Jeg kan bruge timer på at kigge på den mørke himmel, ventende på at se et stjerneskud. Men jeg vil virkelig være taknemmelig hvis jeg kunne se en meteor regn!

3. Danse i regnen – Dette er en ret så simpel ting, og jeg har gjort det før, men at danse i regnen er noget, jeg aldrig bliver træt af, og det er noget der skal nydes gennem alle faser i livet. Jeg håber på et liv fyldt med en hel del dans i den silende regn.

4. Tag på safari – Jeg er en ægte dyre elsker og hvis jeg kunne se de vilde dyr på tæt hold, ville det være fantastisk.

5. Deltag i en musikfestival – Dette skulle ikke blive så svært, siden at vi har mange musikfestivaller i Danmark hvert år.

6. Byg en iglo Dette er jeg sikker på m kan hjælpe mig med. Han byggede sin egen iglo for et par uger siden. Vores plan var at sove i den – uheldigvis var den på randen til at smelte (ikke hvis du spørg m selvfølgelig), so jeg besluttede at det ville være smartere at sove indenfor.

7. Se nordlys –  En af mine største drømme her i livet, er at se nordlys. Jeg forstiller mig, at det er utroligt smukt og en unik oplevelse!

8. Europas længste Zip-line – Det er en lang og hurtig svævebane for de modigste, jeg kan kun forstille mig den rene skæg og ballade man føler i sin mave, som man glider ned fra a til b. Lyder uhyggeligt men fedt. (SE SELV)

9. Besøg alle syv kontinenter – Jeg kan mærke min rejselyst mælde sig!

10. Se baby skildpadder klække Duften af det saltede vand og vinden, der glider sine fingre gennem mit rodede hår, som jeg ser livet klække ud af en masse små æg, for så at kravle ned mod havet – Helt klart noget, jeg vil opleve!

Hvad vil du opleve her i livet?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Amber Wednesday January 14th, 2015 at 08:19 PM

  To travel to all 7 continents would be amazing! I’d like to do that one day too!

  • Reply Nivikka Wednesday January 14th, 2015 at 08:19 PM

   I totally agree!

 • Reply Mariell. Friday January 16th, 2015 at 09:23 PM

  Love your list ;D go go go.

  • Reply Nivikka Friday January 16th, 2015 at 09:28 PM

   Thank you!

 • Reply Ellen Sunday January 18th, 2015 at 10:42 AM

  What a great list! It’s wonderful to think of all the amazing things out there waiting for us 🙂

  Faith In Fools

  • Reply Nivikka Sunday January 18th, 2015 at 11:04 AM

   Exactly! A world of experiences just waiting for us, so many things to do and so many places to discover!

  Leave a Reply