Photography Street

Street shots | A smile

28. December 2014

Previous post: Street shots | Strangers

DSC_0014-3-vert-horzsDSC_0012s
DSC_0015-6-vert-horzs

[two_columns_one]

It’s amazing how much a smile can do; smiles alone can literally change the world. Have you ever walked passed a stranger on the street smiling their greatest smile to you as you look up and accidentally meets their gaze? You know, when you’re walking in your own little world, looking at your feet and wondering about whatever, when suddenly this stranger smiles at you. It’s wonderful. I always automatically return the gesture and afterwards I have this great warm feeling in my stomach, as if this one smile just warmed something inside of me and saved my whole day. I’ve made a deal with myself that I have to smile to at least one person a day. Just for the sake of it, and I hope that you guys will do the same. Or at least just return my smile, if you bump into me on the street. 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Det er utroligt hvor meget et smil kan gøre; smil alene kan bogstaveligt talt redde verdenen. Er du nogensinde gået forbi en fremmede på gaden, som smiler deres største smil til dig, lige i det du, ved et uheld møder deres blik? Du ved, når du går i din egen lille verden, mens du kigger på dine fødder og tænker på hvad-som-helst, og du ligepludselig møder en fremmede, som smiler til dig. Det er vidunderligt. Jeg gengælder altid smilet automatisk, og efterfølgende har jeg den her varme følelse i min mave, som om at dette ene smil, lige har reddet min dag. Jeg har lavet en aftale med mig selv om, at jeg skal smile til mindst en person om dagen. Bare fordi. Og jeg håber, at du vil gøre det samme. Eller i det mindste bare gengælde mit smil, hvis du møder mig på gaden.  

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Rachel Y. Monday December 29th, 2014 at 03:45 AM

  A wonderful concept. It’s about time we change the world, one smile at a time.

  • Reply Nivikka Monday December 29th, 2014 at 12:14 PM

   It truly is, and it’s free to give a little smile. Whenever you walk past someone 🙂

 • Reply Nanna Monday December 29th, 2014 at 10:35 AM

  Super lækre billeder og super fint citat! Det er en dejlig tanke, om at spræde glæde bare ved et smil 🙂

  • Reply Nivikka Monday December 29th, 2014 at 12:09 PM

   Tusind tak! Ja, det er det helt klart. Og det er vildt så meget et smil kan gøre 🙂

  Leave a Reply