Photography Street

Street shots | Strangers

20. December 2014

DSC_0001sDSC_0019s

“Strangers are endearing because you don’t know them yet.”
― Dejan Stojanovic, The Sun Watches the Sun

DSC_0002-horzsDSC_0005-2s

[two_columns_one]

Portraits from last weeks wandering around the city on a rainy day. Strangers are so kind; I’m always very thankful, when a stranger agrees to let me take a picture of them. It’s funny cause I always need to gather a lot of courage before I dare to approach people. I can .be quite introvert at times and getting over myself isn’t always the easiest thing to do – but when I do it, I’m always glad I did, even if the person don’t want  me to take their photo. It’s one of the many ways photography helps me to develop both as a photographer and as a human.

 Later this week there’ll come another ‘Street shots’ post up on the blog – You can without a doubt expect more of posts like these in the future!

 [/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Portrætter fra sidste uges vandren rundt i byen, på en regnfuld dag. Fremmede er så venlige; Jeg er altid så taknemmelig, når en fremmede, lader mig tage et billede af dem. Det er sjovt, for jeg skal altid samle en hel del mod, før jeg tør nærme mig folk. Jeg kan være ret introvert til tider, og at komme over mig selv, er ikke altid det nemmeste at gøre – men når jeg så gør det, er jeg altid glad for, at jeg gjorde det, også selvom personen ikke ville have, at jeg tager et billede af dem. Det er en af de mange måder, hvorpå fotografi hjælper mig til at udvikle mig, både som fotograf og som menneske.

Der kommer et anden ‘Street shots’ indlæg op, senere i denne uge – Du kan uden tvivl forvente flere indlæg som disse, i fremtiden!

 [/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Street shots | A smile | Hopeless✈Wanderer Sunday December 28th, 2014 at 11:49 PM

    […] Previous post: Street shots | Strangers […]

  • Leave a Reply