Fashion Sponsored

Last minute wishes

22. December 2014

image image

This post is sponsored / Dette indlæg er sponsoreret

[two_columns_one]

Two days until Christmas and I’m constantly finding new items to add to my wishlist, unfortunately it might be to late to add new wishes, which I can thank myself for. No worries though, it’ll soon be payday and with a wishlist filled with lots of wonderful items, I’ve got a lot to spent my money on.

I’ve fallen in love with jeans from Dr. Denim they’ve got a generally edgy cut, I especially like the high waist jeans. To be honest, I’ve fallen in love with many items from &CO . It’s an online fashion store with clothes for both men and woman, it’s got a large variety of products including many quality brands such as Tiger of Sweden, New Balance and Le-fix. I haven’t bought anything from the store yet, but I’ve heard from my friends, that the delivery time should be very fast.

I’m finding myself in love with the simple and edgy style with black boots, raw jeans and a patterned shirt in deep colors. As soon as I can afford it, I know what to spent my money on.

 [/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

To dage til jul, og jeg finder konstant nye ting, til min ønskeliste. Uheldigvis er det næsten forsent at tilføje nye ønsker, og det har jeg kun mig selv at takke for. Det er dog intet problem, da det jo snart er løn-dag og med en øsnekliste fyldt med vidunderlige ting, har jeg en hel del at bruge mine penge på.

Jeg har forelsket mig i nogle jeans fra Dr. Denim, de har et generelt edgy snit, hvilket jeg er vild med, især de højtaljede af slagsen tiltaler mig meget. Hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg forelsket mig i mange ting fra &CO. Det er en online mode butik, med tøj til både mænd og kvinder. Butikken indholder en stor variation af produkter, inklusiv mange høj-kvalitets mærker, så som Tiger of Sweden, New Balance og Le-fix. Jeg har ikke selv købt noget fra butikken endnu, men jeg har hørt fra venner, at leverings tiden skulle være rimlig hurtig.

Jeg er begyndt at tage mig selv i, at forelske mig i en mere simpel og edgy stil, med sorte støvler, rå jeans og en mønstret skjorte i dybe farver. Så snart jeg har råd, ved jeg hvad jeg skal bruge mine penge på. 

 [/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply