Other

Days passing by

15. December 2014

DSC_0020-horzsDSC_0008s DSC_0009-horzs [two_columns_one]

We’re in the middle of December and it just hit me, that I haven’t been making new posts for what seems like ages. I can’t keep up with the days passing by so fast – it’s dark when I’m leaving for school and it’s dark when I get home, it’s tiring.

Last week I went for a walk in the lovely streets of Copenhagen as I went to by m’s Christmas-present. I didn’t really plan on taking my camera, but as I was about to shut the door behind me it just seemed like the right thing to do. 

There was something mesmerizing about the city that day. A wonderful scent of roasted almonds was tickling my nostrils travelling from the many street stalls standing in the corners of the street and warm light was flowing from the stores crowded with people slightly panicking about presents not yet bought. People are funny sometimes, always dancing the inevitable dance of Christmas; walking from store to store to find something suitable for giving away. Making long wish- and to-do lists preparing for this one very special day – Not that I’m any better myself and not that I don’t like Christmas; I just find it funny. I mean, we’ve had all year to prepare ourselves, why wait till the very last minute?

As I was walking I came by this bookstore and to be honest, it’s very difficult for me, not to stop by. Books are amazing and because it was an antique store, the books were cheap. I didn’t buy anything, but I fell in love with these Florica Danica paintings – what do you think? I’m thinking about buying a couple, for decorating my bare walls. 

I hope you’re doing well, enjoying this wonderful month we call December!

 [/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Vi er midt i december, og det slog mig lige, at jeg ikke har lavet et indlæg, i laang tid. Dagene passere forbi så hurtigt, at jeg ikke kan følge med – det er mørkt når jeg tager i skole, og det er mørkt når jeg kommer hjem, det er trætende.

I sidste uge gik jeg en tur, i de dejlige Københavnske gader, da jeg alligevel skulle købe m’s julegave. Jeg havde egentlig ikke planlagt at medbringe mit kamera, men som jeg skulle til at lukke døren bag mig, virkede det bare som det rette at gøre.

Der var noget fortryllende over byen den dag. En vidunderlige duft af brændte mandler rejste fra de mange gade-boder, som står i hjørnerne langs gaden, kildede mig mine næsebor , og varmt lys flød ud fra de mange butikker fyldt med mennesker, der var lettere paniske i tanken om de gaver, der endnu ikke var købt. Mennesker er sjove nogle gange, altid danser de den uundgåelige jule-dans;  man går fra butik til butik, for at finde noget passende at give væk Man laver lange ønske- og to-do lister, som forberedelse til denne ene specielle dag – Ikke at jeg er meget bedre selv, og det er heller ikke fordi jeg ikke kan lide jul; jeg finder det bare morsomt. Jeg mener, vi har haft hele året til at forberede os, hvorfor vente til sidste minut?

Som jeg gik, kom jeg forbi den her boghandler, og for at være helt ærlig, så har jeg meget svært ved, ikke at stoppe op og kigge. Bøger er fantastiske, og fordi det var et antikvariat, var disse bøger også billige. Jeg købte ikke noget, men jeg overvejer at købe de her Flora Danica billeder – hvad synes du? Min tanke er, at købe et par stykker til mine bare vægge.

Jeg håber du har det godt, og at du nyder denne vidunderlige måned, vi kalder December!

 [/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk Monday December 15th, 2014 at 07:22 PM

  Vildt smukke billeder 🙂

  • Reply Nivikka Monday December 15th, 2014 at 07:26 PM

   Tusind tak!

 • Reply Flora Danica Posters | Wednesday January 7th, 2015 at 04:46 PM

  […] wrote about some Flora Danica posters I’ve seen? Probably not don’t worry, the post is HERE. A few weeks after, I went out to finally buy them, and I’m so glad I did! As I probably […]

 • Reply Cecilie Lykke Saturday January 10th, 2015 at 08:29 PM

  Waow nogle flotte billeder!

  Jeg er helt forelsket i de plakater. Hvor kan man købe dem og ved du evt. om man kan købe dem på nettet? 🙂

  • Reply Nivikka Sunday January 11th, 2015 at 06:10 PM

   Man kan købe den inde på strøget i en af sidegaderne når man kommer fra Nørreport st. De fås i sådan et antikvariat der hedder Vangaards 🙂 Har lige kigget lidt på nettet, og der kan du få nogle ligene HER og HER men på strøget er de MEEGET billigere da de kun koster 10 kr 🙂

  Leave a Reply