Other

24th

24. December 2014

DSC_0007-horzs[two_columns_one]

Today is the 24th of December and it’s finally Christmas! Outside the weather is grey and foggy. People are celebrating  Christmas morning with their families and therefore the streets seems empty. I woke up this morning thinking that today’s post should be something extraordinary, something big. But as I was slowly woken up by the pale light sneaking into my room I figured that it didn’t seem right; Christmas is big enough by itself and it deserves to be celebrated in the heart rather than anything else. It’s a time of joy and family and it’s a time of giving and loving. Anything else is kind of overrated. So all I wanted to do today, is to wish you all a merry Christmas. I hope you’re doing well and I wish you only the best!

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

I dag er det den 24. december og det er endelig jul! Udenfor er vejret gråt og tåget. Folk fejrer jule morgen med deres familie og derfor virker gaderne tomme. Jeg vågnede, i morges, med den tanke, at dagens indlæg skulle være noget ekstraordinert, noget stort. Men som jeg langsomt blev vækket af det blege lys, der sneg sig ind på mit værelse, tænkte jeg, at det ikke virkede rigtigt; Julen er stor nok i sig selv, og det fortjener at blive fejret i hjertet snarere end alt muligt andet. Det er en tid for glæde og familie, og det er en tid for at give og elske. Alt andet er overvurderet. Så alt jeg egentlig ville i dag, er at ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Jeg håber i har det godt, og jer ønsker jer kun det bedste!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply