Lists

10 Highlights of 2014

30. December 2014

DSC_0011-4s

[two_columns_one]

We’re stepping out of 2014 and into the year of 2015. A lot have happened this year both sad things and happy things; tears have been shed, friendships have grown and memories have been made. I don’t know about you guys but I’m looking forward to jump into this year with renewed spirit and a happy attitude. 

1. QueenBees – One of the great things I’m proud to be a part of. As many of you may know, I’m blogging each and every Sunday, on the shared blog QUEENBEES. It’s a great blog, that I’m proud to be a part of.
2. A goodbye to a dear friend – After nearly eight years of friendship it was one of the saddest days of the year, when I had to say goodbye to my dear and lovely bunny Supeya. She was the kindest rabbit with the biggest personality and I still miss her so much. I hope she’s doing well where-ever she is in the universe now.
3. France – I went to France with m and his family and it was a great trip. We had many wonderful days with lots of wonderful experiences.
4. Spontaneous bike-trip to Tisvildeleje – Solveig and I have this tradition about travelling together every year. This year we didn’t get the chance to travel, so we did what we do best, and spontaneously drove a little 60km trip to Tisvildeleje, to sleep on a beach underneath the stars.
5. 2 years of fun and love – This November the 21th m and I had been together for two whole years. I couldn’t have spent my years any better but with him ♥
6. Surprise party – I turned 18 this year, and to be honest, I didn’t expect anything huge really. But my wonderful family had gathered to make me an amazing surprise party filled with delicious food and lots of love. Thank you!
7. Cake and lots of it – Three of my lovely friends and I have managed to start up this spontaneous cake-sharing-scheme; Once in a while one of us bake a cake and bring a bit of it to the others the next day. It’s just great!
8. Second year of High School – Both a blessing and a curse. The great thing is, that I’m one year from finishing it and I also get to see my wonderful friends, the bad thing is, that I’m one year from finishing (seems like a loooong time).
9. Braces – In January 2014 (I think?) I got my braces on and I promise you, that I’ve been cursing over it ever since I got it. The good thing however is, that my teeth are a lot straighter now!
10. Christmas – I had a wonderful Christmas this year, with lots of amazing food and wonderful presents. Surrounded by family is the best way to spent your time. 

How was your year?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Vi træder ud af år 2014 og ind i år 2015. En hel del er sket i år, både glade og triste ting; tåre er blevet fældet, venskaber er vokset og minder er blevet lavet. Jeg ved ikke med jer, men jeg ser frem til at hoppe ind i det nye år, med fornyet ånd og en glad attitude. 

1. QueenBees – En af de fantastiske ting, som jeg er stolt af, at være en del af. Som mange af jer nok ved, blogger jeg hver søndag på en delt blog kaldet QUEENBEES. Det er fed blog, som jeg er meget stol af!
2. Et farvel til en nær ven –  Efter næsten otte års venskab, var det en af de sørgeligste dage på året, da jeg skulle sige farvel til min kære og vidunderlige kanin, Supeya. Hun var den venligste kanin med den største personlighed og jeg savner hende stadig helt vildt. Jeg håber hun har det godt, hvor end i universet hun befinder sig.
3. Frankrig – Jeg tog til Frankrig med m og hans familie, og det var en skøn tur. Vi havde mange vidunderlige dage, med en masse vidunderlige oplevelser.
4. Spontan cykeltur til Tisvildeleje – Solveig og jeg, har den her tradition med, at vi skal rejse sammen hvert år. I år havde vi ikke chancen for at rejse, så vi gjorde hvad vi gør bedst, og cyklede spontant 60km til Tisvildeleje, for at sove på stranden under stjernerne.
5. 2 år med sjov og kærlighed – Den 21. november havde m og jeg været sammen i to hele år. Jeg kunne ikke have brugt mine år bedre end med ham♥
6. Surprise fest – Jeg blev 18 i år, og for at være helt ærlig, så havde jeg ikke forventet noget stort. Men min vidunderlige familie havde samlet sig, for at lave en fed surprise-fest for mig fyldt med en masse lækker mad og kærlighed. TAK!
7. Massere af kage – Det er lykkedes tre af mine skønne venner og jeg, at starte en spontan kage-delings-ordning; engang i mellem bager en af os en kage, hvorefter vi medbringer lidt til de andre dagen efter. Det er bare lækkert!
8. Andet år i gymnasiet – Både en velsignelse og en forbandelse. Det gode ved det er, at jeg er et år fra at gå ud, og jeg får lov at se mine dejlige venner. Det dårlige ved det er, at der er et år tilbage af gymnasiet (det virker som laaang tid).
9. Bøjle – I januar 2014 (tror jeg?) fik jeg min bøjle på, og jeg lover jer, at jeg har bandet meget over den, siden jeg fik den. Det gode er dog, at mine tænder er meget mere lige nu!
10. Jul – Jeg havde en dejlig jul i år, med massere af lækker mad og skønne gaver. Omringet af familie er den bedste måde, at bruge tiden på. 

Hvordan var dit år?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply