Other Sponsored

White & Simple

23. November 2014

DSC_0012-verts
This post is sponsored / Dette indlæg er sponsoreret

[two_columns_one]

I’ve received this gorgeous white shirt from altidsmart.dk last week and I’ve (on only a couple of days) become deeply dependent on it. ‘Altid Smart’ is an online shop filled with wonderful and affordable close, i especially adore their variety of shirts, there’s something for everybody and I really like, that all of their shirts is to be found for under 300DKK. You can find the white shirt which I’ve recived HERE. November is a long month filled with short but tiring days. The great thing about dark November is, that you have an excuse for staying inside all day with a cup of tea and a book without feeling guilty about the fact that the sun is shining. I’ve been wandering around in my new shirt and a couple of worn out shorts all weekend, and I love it! For a long time I’ve been longing for a basic shirt in comfortable fabric and now that I finally got one, I can’t help but wear it all the time, it goes with everything.   

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

I sidste uge, fik jeg denne vidunderlige hvide trøje fra altidsmart.dk, og jeg er (allerede efter få dage) blevet dybt afhængig af den. ‘Altid Smart’ er en online butik fyldt med viunderligt tøj til overkommelige priser. Jeg er især vild med deres variation af trøjer; der er noget for alle. Desuden så er ligger prisniveauet på alle deres trøjer, på under 300DKK. Du kan finde den hvide trøje, som jeg har fået HER. November er en lang måned fyldt med korte, og dog alligevel trættende dage. Det gode ved de lange mørke dage er, at du har en undskyldning for at blive indedøre med en kop te og en god bog hele dagen, uden at skulle føle skyld over at du ikke er udenfor i ‘det gode vejr’. Jeg har, hele weekenden, gået rundt i min nye trøje og et par gamle, slidte shorts – og jeg elsker det! Jeg har længe ledt efter en basic trøje i noget behageligt stof, nu da jeg endelig har en, kan jeg ikke lade være med at have den på hele tiden, den går jo stort set med alt. 

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

Husk at i frem til den 31/12-14 får 10% rabat til alle vare på CITYSHOPPEN ved brug af koden: NIVIKKA10

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Keeping it simple | Thursday May 21st, 2015 at 06:43 AM

    […] SHIRT (here) […]

  • Leave a Reply