Photography Travel

Road trip

17. November 2014

weekend 142a-horz-vertds

[two_columns_one]

Some of the greatest vacations I’ve been on has been roadtrips with my dad. An extended weekend or a couple of days, of total freedom and no worries except from what to eat next or where to sleep. A way of travelling which gives me a certain feeling, which I’ve been describing a lot on the blog. We’ve driven the European roads thin and I never get tired of this primitive way of living life – spending the nights in the car and the days on seeing places and corners of European cities. We spend hours while driving on long conversations about everything and nothing, funny word- and guessing games. For me it’s always been a normal way of travelling and I’ve always loved it. I can’t wait to I get a drivers license myself, so I can be able to go on trips like these with both m and my friends. With big smiles on our lips we will  travel on the quirky roads, sleep underneath the stars and seize the day.  We’ll make the roads unsafe and we’ll not think of any problems of life. We’ll spend five days of our lives living on fastfood, cake and laughter – nothing can stop us! Oh, how I’m looking forward to show my friends the world I’ve always experienced with my dad.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Nogle af de bedste slags ferier jeg har været på, har været roadtrips med min far. En forlænget weekend eller et par dage hen over en lille ferie som efterårsferien, med total frihed, og ingen bekymringer andet, end hvad man skal spise som det næste, eller hvor man vil sove. En måde at rejse på, som giver en helt bestemt følelse, som jeg op til flere gange har beskrevet er på bloggen. Vi har kørt vejene i Europa tynde, og jeg tror aldrig jeg bliver træt af denne egentlig ret så primitive måde at rejse på, hvor vi tilbringer nætterne i bilen og dagen på at se hjørner og afkroge af europæiske byer. Vi bruger timerne i bilen på lange samtaler om alt og intet, og sjove ord- og gættelege. For mig, har det altid været en hel normal måde at rejse på, og jeg har altid elsket det. Jeg kan ikke vente til jeg en dag får kørekort, og selv bliver i stand til at tage ture som dette, med både m og mine veninder. Med et smil på læben vil vi, kører ud på de skæve landeveje, sove under stjerner og bestemme dagen som den kommer. Vi vi gøre vejene usikre, og vi vil være hævet over livets problemer, både under og efter vores skøre road-trip tur. Vi vil bruge fem dage af vores liv, på at leve af fastfood, købekage og grin. Vi vil være hævet over livets problemer, og intet kan stoppe os! Åh, hvor jeg glæder mig til at vise verden til min venner, som jeg altid har oplevet den med min far. 

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

Husk at i frem til den 31/12-14 får 10% rabat til alle vare på CITYSHOPPEN ved brug af koden: NIVIKKA10

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply