Interior

My room

3. November 2014

DSC_0003-horzs DSC_0038-2s

“I live in my own little world. But its ok, they know me here.”
― Lauren Myracle

DSC_0048-horzs DSC_0023-2s
DSC_0022-2-horzs[two_columns_one]

 

My life is hectic and busy these days and that’s something which affects the blog.  I’m healthier than ever before exercising several times a week, eating a lot more and a lot better, and I’m happy. It’s no secret, that I’ve been battling a lot with low-self-esteem – but now, when I finally feel like I have taken control over my life, I feel much better. The world isn’t nearly as dark as it has been, and I’m beginning to rediscover the small things, like this Saturday when I went running; I saw this tiny orange/red leaf slowly spiraling down towards the ground. It doesn’t seem like much, but it was just so pretty.

Today I wanted to show you my room, I feel like I haven’t done it properly before and when I think a bout it, a room tells an awful lot about a person. I have a small collection of pretty bottles, which I’ve collected over time. m found the rock i France and gave it to me, because he though I would like it. He has a habit of finding me stuff, I actually find it kind of sweet – he recently gave me another bottle and a chestnut. The globe represents my wanderlust, the ladder I bought together with my roomie at my boarding school. It’s where I put all of my mess when I don’t really feel like cleaning up. The wall above my desk is my “fall-wall” I think that fall is one of the most inspiring seasons, the colors are so beautiful! (The feather is also from m)
[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Mit liv er hektisk og travlt for tiden, og det er noget, som kan mærkes på bloggen. Jeg er sundere end nogensinde før, jeg træner flere gange om ugen, og spiser desuden mere og sundere. Jeg er glad. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har kæmpet lidt med dårligt selvværd – men nu, hvor jeg endelig føler, at jeg har fået kontrol over mit liv, har jeg det meget bedre. Verden er ikke nær så mørk, som den har været, og jeg er begyndt at genopdage de små ting, som den her lørdag hvor jeg løb en tur; jeg så det her lille orange/røde blad, der langsom flød ned mod jorden i spiraler. Det lyder ikke som meget, men det var så fint.

I dag ville jeg vise jer mit værelse. Jeg føler ikke at jeg har gjort det ordenligt før, og når jeg tænker over det, så synes jeg at et værelse siger utrolig meget omkring en person. Jeg har en lille samling af fine flasker, som jeg har samlet gennem tiden. m fandt stenen i Frankrig og gav den til mig, fordi han tænkte at jeg ville kunne lide den. Han har en vane med at finde ting til mig, jeg synes faktisk at det er lidt sødt – han har fornyligt givet mig endnu en flaske og en kastanje. Globusen repræsentere min lyst til at rejse, og stigen købte jeg med min roomie på efterskolen. Det er her jeg henkaster alt mit rod, når jeg ikke lige føler for at rydde op. Væggen over mit skrivebord er ,min “efterårs-væg”. Jeg synes at efteråret er en af de mest inspirerende årstider, farverne er så smukke! (fjerden er også fra m)

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Anna S Frederiksen Tuesday November 4th, 2014 at 02:15 PM

  Dit værelse ser vildt hyggeligt ud – elsker virkelig din blog, du tager altid de fineste billeder og skriver nogle virkelig flotte tekster 🙂

  • Reply Nivikka Wednesday November 5th, 2014 at 05:22 AM

   Tusind tak, for sådan en dejlig varmende kommentar. Hvor er det dog dejligt at få at vide – jeg prøver at gøre mit bedste 🙂

 • Reply Viveca Tuesday November 4th, 2014 at 08:13 PM

  Dit værelse er utrolig smukt. Der er en skøn, afslappet stemning over det.

  http://www.stainsofpaint.blogspot.com

  • Reply Nivikka Wednesday November 5th, 2014 at 05:21 AM

   Årh tusind tak!

 • Reply Rachel Y. Thursday November 6th, 2014 at 11:46 AM

  It’s sweet to see so many souvenirs and objects that carry sentimentality. Your room is far from overly complex and I just love the feel that there’s endless history to the items that inhabit it. 🙂

  • Reply Nivikka Thursday November 6th, 2014 at 04:04 PM

   I try my best to make my room as homey and ‘me’ as possible, thank you, for your lovely comment! 🙂

 • Reply ⓁⒷ Room details | Friday January 23rd, 2015 at 01:12 AM

  […] PREVIOUS // MY ROOM […]

 • Leave a Reply