Fashion Sponsored

Holiday dresses

25. November 2014

UnavngivensThis post is sponsored / Dette indlæg er sponsoreret

[two_columns_one]

Yet another fashion post on the blog. It’s soon season for Christmas and New Years eve and I’m starting to turn my attention towards dresses and other festive clothes which  goes with just about everything. When I buy dresses, I often have in mind that I should be able to use the dresses as everyday dresses as well,  otherwise I have the tendency to only use them once after which I place them in the back of the closet and forget everything about them.

I’ve made a little collage with super fine dresses from Rosemunde, which I think is a nice example of this. If you’re not already familiar with Rosemunde, you should definitely check out the brand. It’s a feminine and romantic brand, with focus on Scandinavian values. Their website is wonderful and manageable. It includes an online lookbook which I have fallen completely in love with (i can check it out HERE).

I’m particularly in love with black dresses, nothing new or further interesting, but I just think that there’s something fine about how black both slims and can be mixed together with miscellaneous jewelry and accessories. Also Navy blue is one of my favorites lately, both for party and for everyday. It is a deep color that lays close to black, without being quite as dark – It goes amazingly with red lips, which of course is just perfect!

Which dress are your favorite?  

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Endnu et lille mode-indslag her på bloggen. Da det jo snart er sæson for jul og nytår, er jeg begyndt at kigge lidt på kjoler og andet festligt tøj, som passer til lidt af hvert. Når jeg køber kjoler, har jeg tit i baghovedet at det skal være kjoler, som går til andet en bare fest, da jeg ellers har tildens til kun at bruge dem én gang, hvorefter de så får lov at ligge og støve i skabet.

Jeg har lavet en lille collage, med super fine kjoler fra Rosemunde, som jeg synes er et fint eksempel på dette. Hvis i ikke i forvejen er bekendt med Rosemunde, så synes jeg helt klart i skal tjekke mærket ud. Det er et feminint og romantisk mærke, med fokus på skandinaviske værdier. Deres hjemmeside er fin og overskuelig, der indholder en online lookbook, som jeg er faldet helt pladask for (i kan tjekke den ud HER) . 

Jeg har især forelsket mig i sorte kjoler, ikke noget nyt eller videre interessant, men jeg synes bare at der er noget så fint over, hvordan sort både slanker og kan mixes sammen med diverse smykker og accessories. Også Navy-blå er en af mine favoritter for tiden, både til fest og til hverdag. Det er en dyb farve, som ligger tæt op ad den sorte, uden at være hel mørk – desuden så går den bare super godt til røde læber, hvilket jo bare er helt perfekt!

Hvilke kjoler er jeres yndlings?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

Husk at i frem til den 31/12-14 får 10% rabat til alle vare på CITYSHOPPEN ved brug af koden: NIVIKKA10

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply