Other

Torvehallerne

29. October 2014

DSC_0150-verts

Pictures shot by Ida Mersholm and I

[two_columns_one]

A few weeks ago, in the autumn vacation, we had a little Queen Bees meet-up. As some of you might know, each and every Sunday, I’m blogging on the blog Queen Bees. Linea, Lisa, Ida, Mei Mei and I, met up at Paludan, where we ate a litte food, and got something to drink before we decided to go for a trip to Torvehallerne. While I was distracted by different of various sweets, Ida borrowed my camera and shot these evocative pictures which I thought I would share with you. I didn’t really but anything since I’m very good at spending my money, and therefore didn’t have any much left for the rest of the month. I did buy a few papaya-fruits though – and some dried strawberries. I didn’t even know, that dried strawberries existed until we came across them in Torvehallerne – But I can definately recommend them!

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Mandag i efterårsferien, for nogle uger siden, havde vi et lille Queen Bees meet-up. Som nogle af jer ved, er jeg jo søndags-blogger på bloggen Queen Bees, og Linea, Lisa, Ida, Mei Mei og jeg mødtes på Paludan, hvor vi spiste lidt mad og fik en kop et-eller-andet, inden vi besluttede os for at tage en tur i Torvehallerne for at gå på smags-prøve-jagt. Det var super hyggeligt, og mens jeg var optaget af diverse søde sager lånte Ida mit kamera, og knipsede disse skønne stemningsbilleder som jeg synes i skulle have lov at se. Jeg fik ikke købt så meget, da jeg er lidt for god til at bruge penge, og derfor ikke har så mange penge tilbage til resten af måneden – men jeg fik da købt et par tørrede papaya-frugter og nogle tørrede jordbær. Jeg vidste slet ikke at man kunne få tørrede jordbær, før vi stødte på dem i Torvehallerne, men de kan HELT klart anbefales!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply