Other

Skin

4. October 2014

DSC_0044d

“This is my skin. This is not your skin, yet you are still under it.”
Iain Thomas

DSC_0040-horzd

[two_columns_one]

I can no longer feel my cheeks blush as we look into each others eyes after a tender kiss. He doesn’t make my palms sweaty or my heart pump faster as he did before. We’re no longer the same persons as we were in the beginning. Our love has gone from being exciting and overwhelming to more profound. It’s the little things, which define us now. I love the color of his eyes and the outline of his jaw, I love kissing his shoulders and I love it when he touches my skin; lets his fingers slide down my bare neck, following my spine down to my lower back. When he, with the tip of his fingers, gently strokes my lips before he leans in and kisses me softly. I know that I’m not perfect, but he makes me feel as if I were. 

Outside the sky is dark and the stars are hidden by a blanket of clouds. m is in Lanzarote with his class and I’m listening to some easygoing music as I’m sitting in my lonely room. My original plan was to shoot some street style today, but since I was out partying with my friends yesterday, I haven’t found the energy to do so. I’m really looking forward to the autumn holiday next week, and I’m really looking forward to m returning from his trip. He has only been gone for a day or so, but he’s so far away. He’s crawled underneath my skin which can be both a blessing and a curse – but I guess it’s healthy to miss each other once in a while. 

 [/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg kan ikke længere mærke mine kinder rødme, når vi kigger ind i hinandens øjne, efter et ømt kys. Han gør ikke længere mine håndflader svedige og får mit hjerte til at pumpe hårdere, som han gjorde før. Vi er ikke længere de samme personer, som vi var i starten. Vores kærlighed er gået fra at være spænende og overvældene, til at være mere dybdegående. Det er de små ting, som definere os nu. Jeg elsker farven af hans øjne og omridset af hans kæbe, jeg elsker at kysse hans skuldre, og jeg elsker når han rør min hud; lader sine fingre glide ned af min bare nakke, følger min rygrad ned til min lænd. Når han, med tippen af hans fingre, blidt strejfer mine læber, inden han læner sig ind og kysser mig. Jeg ved at jeg ikke er perfekt, men han får mig til at føle det, som om jeg er. 

Udenfor er himlen mørk, og stjernerne er skjult af et tæppe af skyer. m er i Lanzarote med sin klasse, og jeg lytter til noget stille og roligt musik, mens jeg sidder i mit ensomme værelse. Min originale plan, var at tage nogle street style billeder i dag, men eftersom jeg var ude og feste med mine venner i går,  har jeg ikke kunne finde energien til at gøre det. Jeg ser virkelig frem til efterårsferien næste uge, og jeg ser virkelig frem til, at m kommer hjem fra hans tur. Han har kun været væk i en dag, men han er bare så langt væk. Han har kravlet ind under huden på mig, og dette kan både være godt og dårligt – men jeg tror at det er sundt, at savne hinanden en gang i mellem. 

 [/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply sasjas.dk Sunday October 5th, 2014 at 01:54 PM

  Jeg kender udemærket fornemmelsen af ikke at være nyforelsket. Min kæreste og jeg har været sammen i 5 år, og det er svært at holde gnisten ved lige. Men samtidig er vi så forankrede i hinandens liv, og kender alle små kroge i hinandens udtryk, udbrud og sjæl. Vi er virkelig “under each others skins” Det er en anden og dybere kærlighed, end den umiddelbare forelskelse.

  Jeg tror helt sikkert også det er sundt at savne hinanden, og vi har prioriteret hver vores vennekreds og aktiviteter som vi dyrker. Det er blandt andet det der gør, man bliver ekstra glad for at bruge tid sammen, og som netop er med til at holde gnisten ved lige. Og igen, virkelig lækre og rene billeder du tager. God søndag til dig 🙂

  • Reply Nivikka Sunday October 5th, 2014 at 02:32 PM

   Tusind tak for kommentaren! Åhh 5 år det er også længe! Til November runder vi de 2 år 🙂 Men jeg er helt sikker enig i, at det er vigtigt at prioritere, at lave noget hver for sig en gang i mellem!

 • Reply Evening trip | Hopeless✈Wanderer Tuesday October 14th, 2014 at 12:41 AM

  […] m and I went on an evening trip through Copenhagen last Sunday. We’d spend the whole day sleeping, watching ‘Wreck-it Ralph’ and Kevin Hart’s ‘Seriously Funny’-show, so we both needed to get some fresh air and to enjoy the last beams of sun before sundown. Our trip was unpretentious and unplanned. We took the first bus we could get. We went off the bus at the eleventh stop. We walked for a little while. I saw a leaf which I thought was beautiful. We stopped to take a picture. We continued walking for a while until one of us saw something which we found interesting. We turned and walked another way – and that was pretty much how our trip went; walking, stopping, turning. It was nice to get a bit away from home. The golden light and the red leaves made me feel in love with autumn all over again. The air was fresh and I love it when I can feel the cold wind against my cheeks, one of my many little quirks.   […]

 • Reply Rachel Y. Friday October 17th, 2014 at 01:59 PM

  (feel free to delete this comment if posted twice, my Internet crashed)
  What a mind-stopping quote. I’ll have to save it into my book for a rainy day. And such a beautifully written tribute to your other half. The love you two have together is something people strive for; you’re blessed.
  Also, I’d love for you to be a part of something on my blog! Do check your email 🙂

  • Reply Nivikka Sunday October 19th, 2014 at 01:33 PM

   I also felt quite inspired by the quote! Thank you so much, you’re so sweet! I’ve send you an email 😉

  Leave a Reply