Fashion

Red Lips, Blue Skirt, Black Boots

6. October 2014
Simple minimalist

 

[two_columns_one]

It’s beginning of October and you should really think that I can afford this, and I wish I did, but I ended my September by getting myself a fine for driving the wrong way on the bike trail – yearh, it’s awful… Also I’ve just orders about 250 visit cards to my blog, for when I’m out shooting pictures of strangers.

 I’ve kind of fallen in love with a classical minimalistic look, nothing huge or special, just simple deep colors. I’m in love with red lips and I’m in love with navy blue skirts and black boots. I want my hair up in a messy braid, and simple silver rings to flourish my pale fingers.

What do you think? What are your ‘wantings’ for October?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Det er begyndelsen af oktober, og man skulle virkelig tro, at jeg har råd til alt dette, og jeg ville ønske at jeg havde, men jeg sluttede min September måned, med at få en bøde, for at kører den forkerte vej på cykelstien – yearh, det er forfærdeligt… Desuden har jeg også lige bestilt 250 visit kort hjem, til når jeg er ude og tage billeder af fremmede.

Jeg har forelsket mig i et klassisk minimalistisk look, intet stort, intet specielt, kun simple dybe farve. Jeg er forelsket i røde læber og jeg er forelsket i navy blå nederdele og sorte støvler. Jeg vil have mit hår til at sidde i en rodet fletning, og simple sølvringe til at blomstre på mine blege fingre. 

Hvad synes du? Hvad er dine ‘wantings’ for oktober?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply IT'S PAULINAB Monday October 6th, 2014 at 04:24 PM

  Thank you for the really nice comment! ♥
  I also like minimalism in fashion, but I prefer a little bit darker lips than red. 🙂

  • Reply Nivikka Monday October 6th, 2014 at 04:40 PM

   Oh yearh, darker lips are also great, and a bit less dramatic 🙂

 • Reply Celine Monday October 6th, 2014 at 05:31 PM

  Ive been wanting chelsea boots for ages! everything is so cute 🙂

  • Reply Nivikka Monday October 6th, 2014 at 09:01 PM

   Ohh, they’re so awesome!

 • Reply sandicious Monday October 6th, 2014 at 06:25 PM

  shoes are amazing. like it;-)

  • Reply Nivikka Monday October 6th, 2014 at 09:00 PM

   Me too!

 • Reply Mathilde Tuesday October 7th, 2014 at 04:15 PM

  Kan man få en bøde for det? Så har jeg været kandidat til en utallige gange … ups 😉

  • Reply Nivikka Tuesday October 7th, 2014 at 04:28 PM

   JA! Jeg var også sådan, wooow, 1000 kr?! Men altså, jeg var da godt klar over, at det ikke var helt lovligt. Men han kunne godt bare have givet mig en advarsel, hahah 🙂

 • Reply Astrid Wille Sunday October 12th, 2014 at 12:59 PM

  Synes også røde æber er så flot! Jeg er bare ikke hel modig nok til at gå med det, desværre, haha!

  astridwille.bloggersdelight.dk

  • Reply Nivikka Sunday October 12th, 2014 at 03:30 PM

   Åhh, det kender jeg godt. Jeg skal også stadig komme mig over min “frygt” – men røde læber er simpelthen SÅ fine!

 • Reply Navy skirt & crop top | Saturday January 17th, 2015 at 12:12 AM

  […] I wanted to show you this outfit, with the reference to THIS post, to show you that the inspiration collage finally became a reality because I invested in a […]

 • Leave a Reply