Interior Sponsored

Home inspiration: Girly style

25. October 2014
bilka
This post is sponsored / Dette indlæg er sponsoreret

 

[two_columns_one]

As usual I’m dreaming away to the future where I’ll probably have my own place (and a dog). I love escaping into the future once in a while, it gives me something to look forward to and I think it’s really important to have thing to look forward to. Lately my own room is a mess, and therefore I’ve been looking for cheap solutions to how I can make it a bit more homey. This gave me the inspiration to make a post with cheap home inspiration.
I’m beginning to fall a little bit in love with a more girly style of decorating, and I’ve found lot’s of great, cheap things from Bilka (a Danish chain of hypermarkets) which is great for the purpose of decorating a more girly room. The great thing about Bilka is that you can find just about everything to reasonable prices in both their stores and their online shop. The keywords to a girly room are comfortableness, fluffiness, and soft light. Especially the light is very important, since light can give a room a whole new atmosphere.

What do you think about a girly-room-style?  

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Som sædvanlig drømmer jeg mig væk til fremtiden, hvor jeg forhåbentlig har mit eget sted (og en hund). Jeg elsker at flygte ind i fremtiden engang i mellem, det giver mig noget at se frem til, og jeg tror at det er vigtigt, at have noget at se frem til. For tiden er mit eget værelse ét stort rod, og derfor har jeg kigget lidt rundt, efter billige løsninger på, hvordan jeg kan gøre mit værelse en smule mere hjemligt. Dette gav mig inspiration til at lave et indlæg med billig hjemlig inspiration.
Jeg er begyndt at forelske mig en smule i en mere piget form for dekoration, og jeg har fundet en masse fede, billige ting fra Bilka, som er perfekte til det formål, at dekorere et mere piget værelse. Det gode ved Bilka er, at du kan finde stort set alt til rimlige priser, både i deres fysiske butikker, og i deres online butik. Nøgleordene til et piget værelse er, hygge, blødhed og dæmpet lys. Især lyset er vigtigt, siden at det kan give et rum en helt ny atmosfære. Lyskæden på dekorationen fandt jeg faktisk under Bilka’s julelyskæder, men de har faktisk mange fine lyskæder, som man sagtens ville kunne bruge bare til værelset – i kan se udvalget af lyskæder her.

Hvad synes du om idéen, med et mere piget værelse?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply