Other

Evening trip

13. October 2014

DSC_0078s DSC_0063s-horzs DSC_0058s[two_columns_one]

m and I went on an evening trip through Copenhagen last Sunday. We’d spend the whole day sleeping, watching ‘Wreck-it Ralph’ and Kevin Hart’s ‘Seriously Funny’-show, so we both needed to get some fresh air and to enjoy the last beams of sun before sundown. Our trip was unpretentious and unplanned. We took the first bus we could get. We went off the bus at the eleventh stop. We walked for a little while. I saw a leaf which I thought was beautiful. We stopped to take a picture. We continued walking for a while until one of us saw something which we found interesting. We turned and walked another way – and that was pretty much how our trip went; walking, stopping, turning. It was nice to get a bit away from home. The golden light and the red leaves made me feel in love with autumn all over again. The air was fresh and I love it when I can feel the cold wind against my cheeks, one of my many little quirks.  

I’m sorry for my silence the last couple of days, I hope you’re enjoying October. What are you spending your days on?    

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

m og jeg gik en aftentur gennem København sidste søndag. Vi havde brugt hele dagen på at sove, se ‘Vilde Rolf’ og Kevin Hart’s ‘Seriously Funny’-show, så vi havde begge brug for at få noget frisk luft og nyde de sidste solstråler inden solnedgang. Vores tur var uhøjtidelig og uplanlagt. Vi tog den første bus vi kunne hoppe på. Stod af bussen på elvte stop. Vi gik et lille stykke tid. Jeg så et blad, som jeg synes var smukt. Vi stoppede for at tage et billede. Vi fortsatte med at gå indtil en af os så noget, som vi fandt interessant. Vi drejede og gik en anden vej – og det var stort set hvordan vores tur forløb: gå, stoppe op, dreje en anden vej. Det var rart at komme lidt væk hjemmefra. Det gyldne lys og de røde blade, fik mig til at forelske mig i efteråret igen. Luften var frisk og jeg elsker når jeg kan mærke den kolde vind mod mine kinder, en af mine mange små særheder.

Undskyld for min stilhed, de sidste par dage. Jeg håber at du nyder oktober. Hvad bruger du dine dage på?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mathilde Tuesday October 14th, 2014 at 06:52 PM

  Dine billeder er altid SÅ fine, og det samme er din tekst. Jeg kan helt vildt godt lide det nederste billede!

  -Mathilde

  • Reply Nivikka Tuesday October 14th, 2014 at 07:02 PM

   Tusind tak!

 • Reply Rachel Y. Friday October 17th, 2014 at 01:56 PM

  Nothing quite does it like breezy evening walks. They’re one of the things to live for.

  • Reply Nivikka Sunday October 19th, 2014 at 01:31 PM

   They sure are one of those little things to live for!

  Leave a Reply