Fashion Sponsored

Back in black

19. October 2014
back in black eshoes
This post is sponsored / Dette indlæg er sponsoreret

[two_columns_one]

It’s not like I usually wear especially colorful clothes or anything, but I do have some colors hidden in my closet somewhere and I rarely wear an all black outfit. I think it makes me look kind of too much ‘rock-n’-roll’. I do – however – looove when other people are walking the streets with a cool attitude and an all black outfit. I want to look like that too! So I’m beginning to play with the back-in-black idea.

Autumn is hovering above us, my feet are getting cold and I’m in the need of some new boots – that’s when www.eshoes.dk comes into the picture. I stumbled upon this website some time ago, and I really like what they have to offer. It’s mainly shoes (lies within the name of the shop) but they also sell jackets and coats. You can on my collage above see some of the jackets/coats and boots which I’ve found myself falling in love with. I’ve just ordered some black jeans home from Asos, and I would love to wear them with these items from eshoes.dk. I think that the clothes above would be just great for an all black outfit.

What do you think about the ‘back-in-black’ thought? What do you think about the items from eshoes.dk?    

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Det er ikke fordi, at jeg normalt har særdeles farverigt tøj på eller noget, men jeg har da nogle farver gemt i mit skab et eller andet sted, og jeg har sjældent et helt sort outfit på. Jeg tror det vil få mig til at se lidt for ‘rock-n’-roll’ agtig ud. Jeg elsker dog når andre mennesker går rundt på gaden iført en fed attitude og et helt sort outfit. Sådan vil jeg også se ud! Så jeg er begyndt at lege med idéen om gå ‘back-in-black’.

Efteråret svæver over os, mine fødder er ved at være kolde og jeg har brug for nogle nye støvler – det er her www.eshoes.dk kommer ind i billedet. Jeg faldt over denne hjemmeside for noget tid siden, og jeg kan virkelig godt lide hvad de har at tilbyde. Det er hovedsageligt sko (det ligger lidt i navnet) men de sælger også jakker og frakker. Du kan i min collage for oven, se nogle af de jakker/frakker samt støvler, som jeg har forelsket mig i. Jeg har lige bestilt et par sorte jeans hjem fra Asos, og jeg ville elske at have dem på med disse ting fra eshoes.dk. Jeg tror at tøjet, som i ser her, ville være helt perfekt til et sort outfit. I kan købe de lækre primeboots støvler her 

Hvad synes du om back-in-black tanken? Hvad synes du om tingene fra eshoes.dk?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Laura Sunday October 19th, 2014 at 07:52 PM

  aw thanks so much, love your blog! the outfit looks so cool and btw, the picture of you in your sidebar is super pretty 🙂
  laura xx

  • Reply Nivikka Monday October 20th, 2014 at 08:07 AM

   Thank you for the kind words sweetie!

 • Reply Glassow Monday October 20th, 2014 at 12:15 PM

  The leather jacket and the lipstick are just perfect 🙂

  • Reply Nivikka Monday October 20th, 2014 at 12:41 PM

   I agree! Both some of my favorites on this collage 🙂

  Leave a Reply