Photography

Tender

18. September 2014

DSC_0021-horz (1) DSC_0058-horz DSC_0047-horz [two_columns_one]

Today the light was dancing tenderly through my windows and I couldn’t help but capturing the harsh shadows kissing the walls and my bare skin. Just in case some of you are wondering about my view; I live on the ninth and fifteenth floor (my parents aren’t living together), so I guess you could say that my view is pretty great. I love watching the birds fly past and I love sitting on the balcony at night, feeling a bit closer to the moon and the stars, listening to the wind. It calms me to have this overview of the world.

 [/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

I dag dansede lyset ømt gennem mine vinduer, og jeg kunne ikke lade være med at tage nogle billeder af de hårde skygger, der kyssede væggene og min bare hud. I tilfælde af at du undrer dig over min udsigt; jeg bor på niende og på femtende etage (mine forældre bor ikke sammen), så man kan vel godt sige, at min udsigt er rimlig god. Jeg elsker at se på fuglene som flyver forbi, og jeg elsker når jeg sidder på altanen om natten, og føler mig en anelse tætettere på månen og stjernerne, mens jeg lytter til vinden. Det beroliger mig at have et overblik over verdenen. 

 

[/two_columns_one_last]

[divider]

 

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Anouka Sunday September 21st, 2014 at 06:14 PM

  Love your photos! Just a shame that the page takes so long to load.

  • Reply Nivikka Sunday September 21st, 2014 at 07:46 PM

   Thank you so much! <3 I've noticed it, and I'm so sad about it - I don't really know what to do about it 🙁

 • Reply Bysarah.dk Sunday September 21st, 2014 at 09:42 PM

  Sikke nogle lækre billeder! Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud og måske følge den på bloglovin’ her: http://www.bloglovin.com/blog/12823127

  • Reply Nivikka Monday September 22nd, 2014 at 08:35 AM

   Tusind tak, jeg tager et kig forbi!

 • Reply Mie Tuesday September 23rd, 2014 at 06:24 AM

  Det er en rigtig fin blog du har! 🙂

  • Reply Nivikka Tuesday September 23rd, 2014 at 10:16 AM

   Tusind tak 🙂

 • Reply Skin | Hopeless✈Wanderer Sunday October 5th, 2014 at 12:17 AM

  […] can no longer feel my cheeks blush as we look into each others eyes after a tender kiss. He doesn’t make my palms sweaty or my heart pump faster as he did before. We’re […]

 • Reply Ellen Monday October 6th, 2014 at 03:06 AM

  Your blog is lovely. The photos have such a calming aesthetic 🙂

  • Reply Nivikka Monday October 6th, 2014 at 06:43 AM

   Thank you! Xx

  Leave a Reply