Interior

Room decor ϟ soft and homey

30. September 2014

tumblr_m820vmzfcJ1qb4wb2o1_r1_250-horzs

 one//two//three//four//five//six//sevenCollection_0201-horzswall-art left//wall-art right

 

[two_columns_one]

Right now I’m dreaming away to my future apartment. Once again thinking about ways to decorate this place to my personal style. I’m dreaming of soft pillows and sheepskin, golden/cobber-ish colors and a big clock. I want to bring in the outside and I want my home to be stylish and natural.

To be honest, my room is a mess. I’ve got two lamps and a pallet standing in a corner, my bed needs some more throw pillows, my walls are bare and my shells are filled with school books and papers looking as if everything has been thrown in (which probably is what has happened).  I feel kind of powerless when it comes to my room. Mostly because I fill it with stuff which I can use, when I move away from home. I have a tendency to gather what I might think I can use later, which can be a problem when there’s really not enough space for it. Even though I do everything in my power, to make my room as homey and neat as possible, I kind of see it as a temporary place for me to stay, until I can afford to move away from home.

Which things would you want to bring inside your home?

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Lige nu drømmer jeg mig væk til min fremtidige lejlighed. Endnu engang tænker jeg på, hvordan jeg kan dekorere det sted, til min personlige stil. Jeg drømmer om bløde puder og fåreskind, gyldne/kobber-ish farver og et stort ur. Jeg vil bringe det udenfor, indenfor – og jeg vil have at mit hjem skal være stilet og naturligt.

For at være ærlig, så er mit værelse et stort kaos. Jeg har to lamper og en palle stående i hjørnet, min seng har seriøst brug for nogle pynepuder, mine vægge er nøgne og mine hylder er fyldt med skole bøger og papirer, som ser ud som om, at de bare er blevet kastet ind (hvilket sikkert også er hvad der er sket). Jeg føler mig lidt magteløs, når det kommer til mit værelse. Mest af alt fordi, at jeg fylder det med ting og sager, som jeg tænker,  kan bruge, når jeg flytter hjemmefra. Jeg har en tildens til at samle på ting, som jeg måske tror jeg kan bruge senere hen, hvilket kan være et problem, når der egentlig ikke er nok plads til det. Selvom jeg gør alt hvad der står i min magt, for at gøre mit hjem så hjemligt og nydeligt som overhovedet muligt, så ser jeg det stadig som et midlertidigt sted, indtil jeg kan flytte hjemmefra.

Hvilke ting ville du bringe med ind i dit hjem?

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Katrine D. Wednesday October 1st, 2014 at 08:45 AM

  Kender godt det med, at samle på en masse ting som jeg mener jeg får brug for senere! Er stadig i gang med at pakke ud efter jeg er flyttet, men har da fået de fleste ting op i kasser og så op i et skab, så de ikke ses så meget på værelset. Kan godt lide det med at tage naturen ind på sit værelse, det er ret fedt synes jeg! 🙂

  adiyfairytale.blogspot.dk

  • Reply Nivikka Wednesday October 1st, 2014 at 09:41 AM

   Åhhh hvor dejligt for dig, at du er flyttet! Jeg glæder mig sådan, til at det bliver mig en dag. Jeg synes bare, at det giver noget mere liv i hjemmet, hvis man laver et spil mellem naturen og det hjemlige 🙂

 • Reply Bright home | Wednesday January 28th, 2015 at 02:41 PM

  […] (believe me) I’ve spent many hours on dreaming about how my future apartment will look like (HERE, HERE and HERE)  – what I haven’t thought much about is how the light in my future […]

 • Leave a Reply