Photography

Personal forrest

26. September 2014

girl plant black white black white colorBlack and white girl and plant

[two_columns_one]

Long days and short nights have made me tired. My week has been hectic and busy, I’m glad that I’ve finally gotten the time to sit down with a cup of tea and enjoy the comfortness of my bed. It’s raining outside, which suits me just fine since it gives me an excuse to light some candles and watch some TV without feeling bad about missing out on great weather. The pureness of silence waters my inner flowers and It feels great to be renewed. Hope you’re enjoying the lovely evening.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Lange dage og korte nætter har gjort mig træt. Min uge har været hektisk og travl, og jeg er glad for, at jeg endelig har fået tid til at sidde ned med en kop te, mens jeg nyder trygheden og behageligheden af min seng. Det regner udenfor, hvilket passer mig helt fint, da det er en undskylding til, at tænde nogle stearinlys og se noget TV, uden at have dårlig samvittighed over, at gå glip af godt vejr. Stilhedens renhed vander mine indre blomster, og det føles skønt at blive fornyet. Håber i nyder den dejlige aften. 

 

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise Saturday September 27th, 2014 at 02:57 PM

  Wow stunning photos!! Love your style of photography! Very matte <3
  Lovely post! Thanks for commenting on my blog! Returning the support as always!

  http://thefacelessstyle.blogspot.com

  • Reply Nivikka Saturday September 27th, 2014 at 10:29 PM

   Thank you so much!

  Leave a Reply