Travel

Fishing

8. September 2014
DSC_0026ssls

DSC_0041 DSC_0009 DSC_0026 DSC_0029-horz DSC_0017 DSC_0022

 

[two_columns_one]

I’m always very fascinated when I watch m fish, he has this certain kind of enthusiasm above him which makes me feel like I’m a part of something, when he gives me permission to come with him on a small fishing trip. I’m fascinated about the technique he’s using so very well and I, believe me or not, actually very much like to join him on his small fishing-adventures now and then. I asked him to describe why he likes fishing so much, and this is his answer:  “You get butterflies in your stomach when there’s a fish on the hook, when the fishing rod flexes all the way down, or the thrilling seconds where your cork is under water and you wait for the right moment to pull in the fishingline, so you can set the hook. The silence, the nature, the animals, the coziness and the small adrenalin kick, the feeling of joy you get when you catch a good fish – the thrill about not knowing if the fish gets of the hook before you get it onto the ground.” -m

 [/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg er altid meget fascineret når m fisker, han gør det med en sådan entusiasme, at jeg føler mig som en del af noget, når han giver mig lov til at komme med på slæb. Jeg er fascineret over kampen mod mand og dyr, jeg er fascineret over den teknik han mestre så godt og jeg kan, tro det eller ej, faktisk godt lide at være med i baggrunden. Jeg bad ham om at beskrive hvorfor han så godt kan lide og fiske, og det var dette svar jeg fik:  “Man får et sug i maven når der er hug, det med at stangen bare flexer helt i bund, eller de nervepirrende sekunder hvor ens prop er gået under, og man venter på det rigtige tidspunkt at lave modhug for at sætte krogen. Stilheden, naturen, dyrene, hyggen og det lille adrenalin sus, lykkefølelsen man får når man fanger en god fisk – Spændingen ved at man ikke ved om fisken ryger af, inden man får den på land.” -m

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply