Interior Other

DIY bring nature home

10. September 2014

DIY-horzsDIY lights-horzs DIY table-horzs

one//two//three//four//five//six

[two_columns_one]

Nature is such a big part of my life and I would really like to bring a bit of raw nature home with me. As mentioned before, I’m really looking forward to move away from home. I’m slowly beginning to gather some stuff which I can use to decorate my future apartment with (and my room). Until now I’ve just gathered some small rocks, feathers and seashells to decorate my white walls and the corners of my desk. The wall above my desk is currently decorated with some pictures from ‘The Polaroid Book’ and a beautiful feather I got from m. It’s something like this I want to incorporate into my home – a simple touch of nature. I found these home DIY project on Pinterest, and I’m really inspired by them, so on my way home I found two pieces of wood and I’m planning on making some signs similar to the fourth picture with the arrows. I also think that the candlelight projects seem amazingly easy and yet so powerful, that I have to try them out, I’m sure it would fit perfectly into my room. 

How would you like to decorate your room?

 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

 Naturen er sådan en stor del af mit liv, og jeg ville virkelig gerne bringe en smule rå natur hjem med mig. Som jeg har nævnt før, ser jeg virkelig frem til at flytte hjemmefra, så jeg er langsomt begyndt at samle nogle ting, som jeg kan bruge til at dekorere min fremtide lejlighed med (og mit værelse). Indtil nu har jeg kun fået samlet små sten, fjer og muslingeskaller sammen, som dekorerer mine hvide vægge og hjørnerne af mit skrivebord. Væggen over mit skrivebord er i øjeblikket dekoreret med nogle billeder fra ‘The Polaroid Book’ og en smuk fjer, jeg har fået fra m – det er noget som dette, jeg vil indfører i mit hjem; et simpelt ‘touch’ af naturen. Jeg fandt disse DIY projekter på Pinterest og jeg er så inspireret. Så på vej hjem fandt jeg to stykker træ, og jeg planlægger at lave nogle skilte ligesom på fjerde billede med pilene. Jeg synes også at lyse-projektet virker helt utroligt nemt og alligevel så powerfuldt, at jeg bliver nødt til at prøve at lave dem også. Jeg er sikker på, at de vil passe perfekt ind i mit værelse. 

 Hvordan kunne du tænke dig, at dekorerer dit værelse?

 

[/two_columns_one_last]

[divider]

 

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bright home | Wednesday January 28th, 2015 at 08:43 AM

    […] spent many hours on dreaming about how my future apartment will look like (HERE, HERE and HERE)  – what I haven’t thought much about is how the light in my future apartment will be […]

  • Leave a Reply