Photography

B&W portraits of m

1. September 2014

DSC_0174 DSC_0172-horz DSC_0176

[two_columns_one]

I shot these portraits several months ago, when I also shot THESE PHOTO’S. Sometimes pictures get lost and I forget about them for a long time, until I someday search my many maps and files to find something of use. Hope you like.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg tog disse billeder for flere måneder siden, på samme dag, som jeg skød DISSE BILLEDER. Nogle gange bliver billeder væk også glemmer jeg alt om dem, indtil jeg en dag gennemsøger mine mange mapper og filer, for at finde noget, som kan bruges. Jeg håber du kan lide dem her!

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply kathrine Johansen Wednesday September 3rd, 2014 at 01:39 PM

  De er rigtigt gode, og hold op hvor er du god til at skyde dem perfekt! 🙂

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Reply Nivikka Thursday September 4th, 2014 at 05:24 PM

   Mange tak!

  Leave a Reply