Fashion

✘ Loosen up

24. September 2014

Unavngiven

1//2//3//4//5//6//7//8//9

[two_columns_one]

I really felt like shopping today, but my wallet is empty and so is my card, so I ended up pretending that I had money hungrily scrolling down one online shop after another. Since I was feeling kind of like I was wasting my life, I decided to make the best of it. I tried putting together some outfits for future buys and I really kind of like the outcome. I was lucky enough to find my moms old worn jeans a few months ago, and I adore how they make my whole outfit look so much more chic. I’m going for the edgy and casual – as you might see, I’m really digging the worn-boyfriend-jeans-style lately.

 

 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg havde virkelig lyst til at shoppe i dag, men min pung er tom og det er mit kort også, så jeg endte med at lades som om at jeg havde penge, mens jeg sultens scrollede ned af diverse online-shops hjemmesider. Siden jeg havde det lidt som om, at jeg spildte mit liv, besluttede jeg mig for at få det bedste ud af situationen. Jeg prøvede at sammensætte nogle outfits til fremtidige køb, og jeg kan faktisk godt lide resultatet. Jeg var så heldig at finde min mors gamle hullede jeans for et par måneder siden, og jeg elsker virkelig hvordan de får hele mit outfit til at se så utrolig chic ud. Jeg går lidt efter den edgy men casual stil – som du måske kan se, så er jeg helt vild med den slidte-boyfriend-jeans-stil for tiden.

 

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Camilla Christine Thursday September 25th, 2014 at 08:40 PM

  Jeg synes altså at skjorte nr. 2 er helt fantastisk! så fed! ♥

  • Reply Nivikka Friday September 26th, 2014 at 12:41 AM

   Årrhhhh, det synes jeg også, og jeg kan simpelthen ikke vente til at jeg igen får penge på kontoen!

 • Reply Hana Friday September 26th, 2014 at 12:31 AM

  I know that feeling! I hate how whenever I spend all my money I keep finding many amazing pieces, ugh! Love your picks.

  TRENDGALORE
  BLOGLOVIN

  • Reply Nivikka Friday September 26th, 2014 at 12:42 AM

   And it’s always AFTER you don’t got any money left, that you find something that you just c-r-a-v-e! Sooo annoying!

  Leave a Reply