Other

Upside down

8. August 2014

DSC_0002-vert-horz DSC_0005s-horz[two_columns_one]

 

I shot these pictures only a few minutes ago with no expectations what so ever and ended up with pictures which reminds me of me. I know it sounds a bit silly when they’re all self portraits, but somehow they reflects my mind and the different states that I sometimes find myself going through. I admit that I’m a quite moody person – my thoughts are wild and not quite easy to tame. I can be happy and I can be sad and neither of these things can’t necessarily be explained. I feel that these pictures captures this and I like, that it wasn’t on purpose. Sometimes ideas are created after the pictures are shot. 

My summers vacation is coming to an end and I can feel the everyday busyness hover over me like a big cloud threatening with rain. Soon I’m going back to school, classes and homework. The days will be longer and the hours slower – but for now, I think it’s okay. I was somehow beginning to lose track on night and day, and maybe it will be nice to fall back into a routine again. I’ve spent the last couple of days doing a bit of everything; spending time with both m and my friends and I really feel like I’d found the perfect holiday balance between laying in bed doing nothing and being out and about. 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last] 

 Jeg tog de her billeder for nogle minutter siden, med ingen forventinger overhovedet. Jeg endte med nogle billeder, som minder mig om mig. Jeg ved at der lyder lidt fjollet, når det jo nu er selv-portrætter, men på en eller anden måde reflekterer de mit sind, og de forskellige stadier, som jeg nogle gange finder mig selv i. Jeg indrømmer at jeg er en humørsyg person – mine tanker er vilde og ikke særlig nemme at tæmme. Jeg kan være glad og jeg kan være ked af det, og ingen af disse ting kan nødvendigvis forklares. Jeg føler at disse billeder fanger dette, og jeg elsker, at det ikke var med vilje. Nogle gange bliver idéer skab efter billederne er taget. 

Min sommerferie er ved at være ved vejs ende, og jeg kan mærke hverdagens travlhed svæve over mig som en stor sky, der truer med regn. Snart står det på skole, timer og lektier igen. Dagene ville være længere og timerne langsommere – men for nu, tror jeg det er okay. Jeg var på en eller anden måde begyndt at miste følelsen af nat og dag, og det bliver måske rart at falde tilbage til en routine igen. Jeg har brugt de sidste par dage på at lave lidt af det hele; jeg har brugt tid med både m og mine venner og jeg føler virkelig at jeg har fundet den perfekte ferie-balance mellem at ligge i sengen og lave ingenting, og være ude og omkring. 

 

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply