Interior

Home inspiration

7. August 2014

10589151_10203798522677768_963554889_n 10601285_10203798522717769_2005485269_n

pictures found on tumblr

[two_columns_one]

I’m really looking forward to one day get my own place; fly from the nest, and create my own home of safety and coziness. I’ve had this dream a few years now, I remember being younger and thinking that as soon as I turned 18 I was able to pack my stuff and find my own place – of course I realize now, that it’s not only about the age but also about the money. I’m currently saving up and I’m really hoping to be able to move in about a year. Meanwhile I’m spending my time dreaming about the design of my (for now) imaginary apartment; The four key-words is “bright, cozy, artsy and edgy”. I want a simple but personal home with lots of white walls and raw material made of wooden furniture and vintage pictures, and I’ve gathered some inspiration pictures in the collages above to give you an idea of what I’m dreaming of. 

 

[/two_columns_one]

 

[two_columns_one_last]

Jeg glæder mig virkelig til at få mit eget sted en dag; flyve fra redden, og skabe mit eget sikre og hyggelige hjem. Jeg har haft denne drøm i et par år nu. Jeg kan huske at jeg, da jeg var yngre, tænkte at jeg ville, så snart jeg blev 18, ville pakke mine ting og finde mit eget sted – selvfølgelig indser jeg ny, at det ikke kun handler om alderen, men også om pengene. Jeg er i gang med at spare op, og jeg håber virkelig på, at kunne flytte hjemmefra om omkring et år. I mellemtiden bruger jeg min tid på at drømme om min (indtil videre) imaginære lejlighed; de fire nøgle-ord er “lyst, hyggeligt, kunstnerisk og edgy”. Jeg vil have et simpelt men personligt hjem med massere af hvide vægge og råt materiale lavet af træ-møbler og vintage billeder. Jeg har samlet nogle inspirations billeder i collagen øverst i indlægget, for at give jer en idé om hvad jeg drømmer om. 

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mathilde Friday August 8th, 2014 at 05:05 PM

  Jeg drømmer også om en lys og lækker lejlighed. Der skal være hyggekroge og stemning, men det må vente til jeg er færdig med gymnasiet om to års tid.

  • Reply Nivikka Friday August 8th, 2014 at 05:08 PM

   Åh jeg kender det. Jeg har også været meget i tvivl om hvorvidt det er smart at flytte hjemme fra, i gymnasiet. Men jeg tror bare jeg er kommet frem til, at det ikke skal være en hindring for mi 🙂

 • Reply DIY bring nature home | Hopeless✈Wanderer Sunday October 5th, 2014 at 12:27 AM

  […] big part of my life and I would really like to bring a bit of raw nature home with me. As mentioned before, I’m really looking forward to move away from home. I’m slowly beginning to gather […]

 • Reply Sheepskin on a budget – Hopeless Wanderer Sunday May 8th, 2016 at 01:36 PM

  […] always looking for things, I can use in my FUTURE APARTMENT, people around me know this so they make sure to ask me before throwing anything out – which […]

 • Leave a Reply