Lists

5 songs ▼ Male voices

14. August 2014

jason-mraz-1940x720-vert

[two_columns_one]

Thought I would share some music. This is my first time sharing music with you guys, and I’m sure it won’t be the last. I Love listening to music when  I’ve got the time, and I love spending restless nights finding new music to fall in love with. This are some of the main ‘male voices’ I’m listening to in the moment, and I really want to encourage you to check them out, if you’re not already familiar with them. They’re all amazing!

 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Tænkte at jeg ville dele noget musik. Dette er første gang jeg deler musik med jer, og jeg er sikker på, at det ikke vil blive den sidste. Jeg elsker at lytte til musik, når jeg har tid, og jeg elsker at bruge søvnløse nætter på at finde ny musik, jeg kan forelske mig i. Det er nogle af de ‘mande stemmer’ jeg lytter mest til for tiden, og jeg vil virkelig opfordrer jer til at tjekke dem ud, hvis i ikke allerede er bekendte med dem. De er alle fantastiske! 

[/two_columns_one_last]

[divider]

1. Jason Mraz – Back to the Earth

2. Kings of Leon – Last Mile Home (acoustic)

3. Bon Iver – Stacks

4. Michael Bublé – Feeling Good

5. Sam Smith – Lay Me Down

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply kathrine Johansen Saturday August 16th, 2014 at 09:27 PM

  Åh nogen skønne sange! <3

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  • Reply Nivikka Sunday August 17th, 2014 at 06:48 PM

   Det synes jeg bestemt også! Jeg er glad for, at du er enig 🙂

  Leave a Reply