Other Sponsored

Aveny

27. July 2014

DSC_0034s-tile

s

Dette indlæg er sponsoreret

[two_columns_one]

 

It’s been weeks since i last posted something, and I’ve really missed it! Ever since I returned from France, I’ve been busy doing a bit of everything and I haven’t got the time for editing pictures. I don’t like posting un-finished pictures on my blog, neither am I a big fan of posting a post without pictures – so I’ll not post the pictures from France before I’ve got the time to properly edit them.

Meanwhile I’ll tell you a little bit about some jewelry from Aveny.dk which I’ve been falling in love with. As I’ve mentioned in a previous post, I’m crazy about jewelry which in one way or another represents nature. Jewelry which fascinates and inspires, and since the site has a broad selection of jewelry, I felt like a child in a candy-store when surfing around to find what I like. In the collage above I’ve gathered some examples (well, I’m aloud to dream). I’m also happened to have been falling in love with some watches from Certina. 

I’m so sorry for the long gabs between my posts and I hope you’ll be patient with me, dear readers. I’m looking forward to share the pictures from France with you!

 

[/two_columns_one]

 

[two_columns_one_last]

Det er efterhånden flere uger siden, jeg sidst har blogget og nøjj hvor jeg savner det! Lige siden  jeg kom hjem fra Frankrig, har jeg haft travlt med både det ene og det andet, og har derfor ikke haft tid til at redigere billeder. Jeg bryder mig ikke om at ligge ufærdige billeder ud, og jeg er heller ikke den store fan af, at ligge et indlæg ud uden billeder – så billederne fra frankrig kommer ikke ud før jeg har haft tid til at gøre noget ved dem.

For at underholde jer i mellemtiden vil jeg lige fortælle jer lidt om nogle smykker som jeg har forelsket mig i fra siden Aveny.dk. Som jeg har snakket om i et tidligere indlæg, er jeg helt vild med smykker, som på den ene eller den anden måde repræsenterer naturen. Smykker som er med til at fascinere og inspirerer, og da siden har et så stort udvalg af smykker, følte jeg mig som et lille barn i en slik-butik da jeg surfede rundt, for at finde noget som faldt i min smag, i ‘collagen’ overfor har jeg samlet et par eksempler (og selvom jeg er en fattig studerende, har man vel altid lov at drømme). Derudover har jeg forelsket mig lidt i nogle ure fra Certina, som i kan se nærmere på her

Jeg undskylder igen for det lange mellemrum mellem mine indlæg, og jeg håber i er tålmodige med mig kære læsere. Jeg glæder mig til at dele mine billeder fra Frankrig med jer!

 

 

[/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply