Street

Sille from SilleWho

4. June 2014

DSC_0001s

DSC_0003-tiles

DSC_0013s

DSC_0020-tiles

[two_columns_one]

Yesterday I met with Sille from the blog SILLEWHO. I wrote to her a few weeks ago, asking if she was interested in a minor photoshoot to shoot some outfit-pictures for her blog and luckily she agreed to meet. I’m really trying to improve my photography and I’m grabbing every opportunity I get, to do so – if you’re a blogger and you want me to shoot some pictures of you please feel free to CONTACT me.

 

Sorry for the silence for the last couple of days. I’ve been busy moving my blog from Blogspot to my own domain.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

I går mødtes jeg med Sille fra bloggen SILLEWHO. Jeg skrev til hende for et par uger siden, hvor jeg spurgte om hun var interesseret i et mindre photoshoot, så vi kunne skyde nogle outfit-billeder til hendes blog. Det ville hun heldigvis gerne. Jeg prøver virkelig at forbedre mine billeder og derfor tager jeg alle muligheder jeg får, til at gøre det – så hvis du er en blogger, og du har lyst til at få taget nogle billeder af dig, så er du meget velkommen til at KONTAKTE mig.

 

Undskyld for stilheden, her de sidste par dage. Jeg har haft travlt med, at flytte min blog fra Blogspot til mit eget domæne. 

[/two_columns_one_last]

[divider]

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply kathrine Johansen Sunday June 22nd, 2014 at 07:05 PM

    de er da blevet gode, de billeder 🙂

    Knus <3
    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Leave a Reply