Other

Rediscovered

26. June 2014

DSC_0026-2


[two_columns_one]

You know that floating ‘right’ feeling you get in your body, when you hear the right song on the right time? A strange feeling of recognition, meaning and a short sting. A wavy feeling of “was”, slowly travelling through your body. For a short moment you get all diffuse. It’s like finding something you didn’t even knew you had lost. Like when you’re drinking a glass of water, and as you’re drinking it you realize how thirsty you were. That’s how I felt when I rediscovered this song by Dillon, and I really just wanted to share the song with you with you. The weather has provided us with a bunch of hailing, lightening and thundering today, therefore I’ve been spending my day in bed with lovely m, watching a whole lot of Animal Planet not really doing anything productive – or at least I haven’t been doing anything productive, m went to the local fitness to train, which gave me the chance to shoot some pictures and listen to my old YouTube playlists. 

Hope you’ve had a great Thursday!

 

 [/two_columns_one]

 

[two_columns_one_last]

 

Den følelse man får i kroppen, når man hører den rigtige sang på det rigtige tidspunkt. En underlig følelse af genkendelse, mening og et kort stik. En bølgene fornemmelse af “var”. Man bliver helt diffus for et øjeblik, det er som at få noget tilbage, man ikke engang miste man manglede. Ligesom når man drikker et glas vand, og mens man drikker det, går det op for en hvor tørstig man egentlig var. Det var sådan jeg havde det, da jeg genopdagede denne sang af Dillon, og jeg ville egentlig bare dele denne sang med jer.. Vejret har forsynet os med en masse hagl, lyn og torden i dag, og derfor har jeg brugt min dag med dejlige m, på at ligge i sengen og se en hel del Animal Planet, uden rigtigt at lave noget produktivt – eller jeg har i hvertfald ikke lavet noget produktivt, m tog i det lokale fitness center for at træne, hvilket gav mig muligheden til at tage nogle billeder og lytte til mine gamle Youtube playlister.

Håber i har haft en god torsdag!

 [/two_columns_one_last]

[divider]

 Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply nick Saturday June 28th, 2014 at 04:17 PM

    nice shot! 🙂

    • Reply Nivikka Saturday June 28th, 2014 at 11:57 PM

      Thank you!

    Leave a Reply