Photography

Pouring rain

5. June 2014

[two_columns_one]

 

Walking in the pouring rain…sigh.. It’s like my brain works better when I’m outside. A little rain doesn’t bother me at all, actually rain can be a gift from heaven at times. The clouds are sending us a part of themselves, literally. Going for a walk is just as big an escape for me as dreaming and travelling. Maybe it’s not healthy to escape like that, to just run away. But sometimes you have to get away. When you can’t get out of your body, you have to get out of your mind.

 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

 

At gå i den silende regn… suk… Det er som om, at min hjerne virker bedre når jeg er udenfor. En lille smule regn generer mig ikke overhovedet, faktisk mener jeg, at det kan være en gave fra himlen nogle gange. Skyerne sender os lidt af dem selv, bogstaveligt talt. At gå en tur, kan være en lige så stor flugt fra omverdenen som at drømme og at rejse er. Måske er det ikke sundt at flygte på den måde, bare stikke af. Men nogle gange bliver man nødt til at komme væk. Når du ikke kan flygte fra din krop, kan du flygte fra dit hoved. 

 

[/two_columns_one_last]

[divider]

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply kathrine Johansen Thursday June 5th, 2014 at 04:19 PM

  Super godt indlæg, og teksten er god! Jeg synes nogen gange at regnen er irriterede, men den er også hyggelig!

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  • Reply Nivikka Thursday June 5th, 2014 at 06:52 PM

   Tusind tak! Ja, det kan også være lidt trist med regn, men under de rette omstændigheder, er det dejligt 🙂

  Leave a Reply