Photography

Open up

14. June 2014

DSC_0014s DSC_0018s-horzDSC_0001s

[two_columns_one]

When I first started to seriously shooting pictures, I shot a lot of self portraiture  which many people found a bit strange. I’ve got a few comments from people who didn’t understand why I shot so many pictures of myself, saying that I seemed smug. To be honest comments like these never bothered me, and they still don’t. I love what I’m doing and that’s enough for me. Self portraiture helped me to improve in every possible way; my confidence about myself and my body grew bigger and my photography improved. I slowly worked my courage up to shooting portraits of others as well. All in all I couldn’t have been where I’m now, if I hadn’t shot self portraiture in the beginning and it still helps me to improve. I’m the only one always available to  myself – it gives me the full control over the pictures and it still teaches me a lot about myself. There will always be people out there with a closed mind, focusing only on the black and white of the world forgetting all about the magical colors surrounding us, and there’s nothing you can do about it but keeping your own mind open and remember to think twice before you judge people (cause we all do it!)

 

 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Dengang jeg for alvor begyndte at tage billeder, tog jeg en masse selvportrætter, hvilket mange fandt underligt. Jeg fik et par kommentare med på vejen fra folk, som ikke kunne forstå hvorfor jeg tog så mange billeder af mig selv, og som mente at jeg virkede selvglad. For at være ærlig, har kommentare som disse aldrig generet mig, og det gør de stadig ikke. Jeg elsker hvad jeg laver, og det er nok for mig. Selvportrætter har været med til at forbedre mig på alle tænklige måder; min selvtillid omkring mig selv om min krop, voksede sig størrer og mine billeder blev med tiden bedre. Jeg arbejde mig langsom op til også at tage billeder af andre. Alt i alt kunne jeg ikke have været hvor jeg er nu, uden selvportrætter, og det hjælper mig stadig til at forbedre mig. Jeg er den eneste som altid er tilgængelig for mig selv – det giver mig fuld kontrol over billederne og det lærer mig stadig en masse omkring mig selv. Der vil altid være mennesker med et lukket sind, som kun fokusere på det sorte og hvide i verdenen, og glemmer alt om de magiske farver som omringer os, og der er intet andet du kan gøre ved det, end at holde dit eget sind åbent og huske på at tænke to gange, før du dømmer folk (for vi gør det alle sammen!)

[/two_columns_one_last]

[divider]

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Carolin Wednesday June 18th, 2014 at 03:29 PM

  i love this idea, and the blue wall is a beautiful background and the editing is great♥
  Love, Carolin

  • Reply Nivikka Wednesday June 18th, 2014 at 04:51 PM

   Thank you so much!

  Leave a Reply