Sponsored

Julie Sandlau

7. June 2014

DSC_0011-2-tile
Dette indlæg er sponsoreret

[two_columns_one]

I‘m so excited about these jewellery from Julie Sandlau. I love how the collections is characterized by elegance and glamour but yet is very down-to-earth minimalistic, personal and natural. Julie Sandlau herself got the idea to the jewellery from the leaf of a Chinese healing herb, which she discovered while travelling in the Far East (you can read much more about the jewellery HERE) – I somehow find that fact very inspiring. Those of you who’ve been following me for a while might know that nature means a lot to me, especially in my photography and the concept of her brand therefore really mesmerizes me. As you can see, I’ve made a collage where I’ve gathered some of my favorites. It’s a bit pricey brand but to be honest, I think it’s worth it! I encourage you guy’s go to Julie Sandlau and fall in love with all of the great jewellery on the site.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg er ellevild med disse smykker fra Julie Sandlau. Jeg elsker hvordan kollektionerne er karakteriseret ved elegance og glamour med stadig med et meget nede-på-jorden minimalistisk, personligt og naturligt præg. Julie Sandlau selv, fik idéen til smykkerne fra bladet af en kinesisk healing urte, som hun opdagede mens hun rejste i Østen (du kan læse meget mere om smykkerne HER) – det finder jeg utrolig inspirerende. Dem som har fulgt mig for et stykke tid, ved måske at nature betyder utrolig meget for mig, især i mine billeder, og konceptet af hendes mærke fortryller mig derfor utroligt meget. Som i kan se, har jeg på billedet lavet en lille collage af mine favoritter. Det er et lidt dyrt mærke, men for at være ærligt, synes jeg, at det er det værd! Jeg opforder jer virkelig til at gå til Julie Sandlau og forelske jer i alle de fantastiske smykker på siden. 

[/two_columns_one_last]

[divider]

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Michelle Eckert Saturday June 7th, 2014 at 03:58 PM

  Sikke et smukt indlæg, og alt for smukke smykker!
  Så fin blog du har dig her, du skal være hjertelig velkommen til at tage et smut forbi min 🙂

  Knus Michelle Eckert ♥ –
  http://michelleeckert.bloggersdelight.dk/

  • Reply Nivikka Saturday June 7th, 2014 at 05:42 PM

   Tusind tak! Jeg er (som du jo nok kan læse) også helt forelsket i smykkerne! -Jeg kigger forbi 🙂

 • Reply Aveny | Hopeless✈Wanderer Monday October 6th, 2014 at 03:04 PM

  […] some jewelry from Aveny.dk which I’ve been falling in love with. As I’ve mentioned in a previous post, I’m crazy about jewelry which in one way or another represents nature. Jewelry which […]

 • Leave a Reply