Photography

Field of dreams

11. June 2014

DSC_0049-2 DSC_0026-2 DSC_0100-horz DSC_0018-2

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.” 
― Eleanor Roosevelt

DSC_0151 DSC_0002-2 DSC_0145-3-horz DSC_0036-2 DSC_0140

[two_columns_one]

I know there has been a lot of silence lately, I’ve been redesigning my blog and I have a tendency to really immerse myself when it comes to the blog. I’ve spent the last couple of days with m and he finally agreed to let me shoot some pictures of him, we drove to this meadow near his home, the sun was setting but I still felt like is was in the middle of a bright day, we had so much fun walking between the tall straws goofing around with my camera. 

I’m kind of tired of my daily routine, I feel like I’m not really moving. Like I’m standing in the middle of an empty room looking for an exit, but slowly realizing that there’s no doors. – I’m now sitting in my room. My room with the withe walls and the big television, with a bunch of postcards and pictures hanging above my desk, framed by even more withe and with curtains keeping the sunlight out. I’ve got so many dreams that I can’t really wrap my head around it. Dreams of travelling, experiencing and exploring – dreams of living, laughing and shooting lots of lots of pictures, making a living out of my passion. When I think about it a feeling of fluttering butterflies in my stomach go wild, sometimes it feels like they’re about to tear me up from inside.

 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Jeg ved, at der har været en del stilhed på det sidste, jeg har omdesignet bloggen og jeg har en tendens til virkelig at fordybe mig i det, når det kommer til min blog. Jeg har brugt de sidste par dage med m og han gik endelig med  til at lade mig tage nogle billeder af ham. Vi kørte ned til en mark, som ligger nær ham,solen var ved at gå ned, men jeg havde det stadig som om at det var midt på en lys dag, vi havde det sjovt med at fjolle rundt mellem de høje strå, med mit kamera. 

Jeg er blevet træt af min daglige routine, jeg har det som om, at jeg ikke flytter mig. Som om jeg står i midten af et tomt værelse og leder efter en udgang, mens det langsomt går op for mig, at der ikke er nogle døre. Lige nu sidder jeg på mit værelse. Mit værelse med  de hvide vægge og det store fjernsyn, med en hel del postkort og billeder, som hænger på væggen over mit skrivebord, indrammet af endnu mere hvidt, og med mine gardiner som holder sollyset ude. Jeg har så mange drømme, at jeg ikke rigtig kan bryde mit hovede med det. Drømme om at rejse, opleve og opdage – drømme om at leve, grine og tage mange, mange billeder, leve af min passion. Når jeg tænker på det, føles det som om, at de blafrende sommerfuglevinger i min mave går amok, nogle gange føles det som om, at de er ved at rive mig op indefra. 

[/two_columns_one_last]

[divider]

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply kathrine Johansen Wednesday June 11th, 2014 at 07:29 PM

  Hvor er det dog nogen skønne billeder og så fine!

  Tag lige et smut forbi min blog, hviiis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  • Reply Nivikka Wednesday June 11th, 2014 at 07:37 PM

   Tusind tak!

 • Reply http://Doo.lu/panicaway946098 Saturday June 21st, 2014 at 06:56 PM

  My family always say that I am wasting my time here at
  web, however I know I am getting knowledge daily by
  reading thes nice posts.

  • Reply Nivikka Sunday June 22nd, 2014 at 02:45 PM

   Oh I know the comments of parents who don’t understand. But I’m glad you like my posts

  Leave a Reply