Sponsored

Choopin

23. June 2014

Unavngiven
Dette indlæg er sponsoreret

[two_columns_one]

 Pieszak kjole DKK 799
Becksøndergaard taske DKK 599
Candice Cooper sneakers DKK 1.399

[two_columns_one_last][/two_columns_one]

Pieszak oversize dress DKK 1.499
Liebeskind taske DKK 599
Philosophy Blues Original sandals antique/black DKK 599

[divider]

[two_columns_one]

Finally it’s Monday, and from tomorrow on I’m officially going on summer vacation. My last few days have been busy and boring, and I’ve really missed blogging. Today’s post is a bit different from what I’m usually blogging about, but since I’m going to make my blog a little more versatile, it’s something that is going to happen once in a while. I came across the site Choopin.com and if you’ve decided to treat yourself this month, I think you should take a look at Choopin.com – An online store packed with designer clothes from more than 40 brands. There is cheap and fast shipping for deliveries outside Denmark. I’ve currently been looking for a nice summer outfit and I admit that i’ve been very inspired from this page; the amazing thing is that they have put together some outfits that you can be inspired by, the picture on this post are two of my favorite look from their inspiration loosk. At the moment there’s Soaked sale, which I think you should consider checking out. Soaked in Luxury is a brand which idea is based on taking elements such as fast delivery and affordable prices from highstreet and combine them with elements such as individualism, looks and detail that you typically find in the fashion-designer world. Personally I’ve fallen in love with a dress by Soaked in Luxury, which I think would be a good versatile basic dress for both everyday use and party use. 

 

 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Endelig mandag og efter i morgen har jeg sommerferie. Mine seneste par dage har været travle og kedelige, og jeg har virkelig savnet at blogge. I dag kommer et lidt atypisk indlæg fra min side af, men eftersom jeg har tænkt mig at gøre min blog lidt mere alsidig, er det noget der vil ske engang i mellem. Jeg faldt over hjemme siden Choopin.dk og hvis du har du besluttet dig for at forkæle dig selv med lidt lækkert tøj og måske nogle nye accesories, så synes jeg, at du skulle tage et kig på Choopin.dk – En online butik spækket med designer tøj fra mere end 40 mærker, alt fra Modström til Rosemunde er repræsenteret og udvalget er stort. Der er gratis og hurtig fragt for leveringer i Danmark. Selv har jeg for tiden været på udkig efter et lækkert sommeroutfit og jeg indrømmer blankt, at jeg har lade mig inspirere  i stor stil af denne side; det fantastiske er, at de selv har sammensat nogle outfits som man kan blive inspireret af, billedet til dette indlæg er to af mine yndlingslook fra deres inspirationslook.  Lige for tiden er der Soaked udsalg, som jeg synes i skulle tjekke ud. Soaked in Luxury er et mærke hvor  Idéen bygger på at tage elementer som hurtig levering og overkommelige priser fra highstreet moden og kombinere dem med elementer som individualisme, look og detaljer, som man typisk finder i modedesigneres verden. Selv har jeg forelsket mig i denne kjole (link her)  fra Soaked in Luxury, som jeg tænker ville være en god alsidig basis-kjole til både hverdag og lidt finere fest.

[/two_columns_one_last]

[divider]

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply kathrine Johansen Tuesday July 1st, 2014 at 12:20 AM

  Dejligt indlæg og Choopin, er også lige den side jeg går ind og kigger på! Men har ikke rigtigt råd <3

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Reply Nivikka Wednesday July 2nd, 2014 at 11:42 AM

   Åh, tak. Jeg kender det godt, men det er altid lækkert at kigge 🙂

  Leave a Reply