Street

b&w copenhagen II

8. June 2014
DSC_0020-2
DSC_0038

DSC_0042

DSC_0043

[two_columns_one]

“What would you like to be, when you grow up?” – The question everybody asks, but only few can answer. I want, like so many, to be a photographer. I know it’s gonna be hard, I think there is lots of young people, who has a similar dream. The dream of being a photographer has through the last year has grown so very big. Taking pictures has given me so much; personality, idea and meaning. Whiteout my camera,  i wouldn’t know what to do. Lots has changed this year, and just as much is still changing.
A picture is like a time machine. A window to yesterday. Only to yesterday, you can’t (yet) take a picture of tomorrow. It doesn’t work that way. You can’t push the shutter, and see tomorrow. But you can push the button, and see ‘before’ or ‘yesterday’ or even ’20-years ago’ – that’s the magic with it all. A frozen moment.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

 

Hvad vil du være, når du bliver voksen?” – Et spørgsmål som alle stiller, men som kun få har svaret på. Jeg vil, som så mange andre, være fotograf. Jeg ved at det kommer til at blive hårdt, jeg tror der er mange unge mennesker, som har en lignende drøm. Drømmen om at blive fotograf har gennem det sidste år har vokset sig så stort. At tage billeder har givet mig så meget; personlighed, idé og mening. Uden mit kamera, ville jeg ikke vide, hvad jeg skulle gøre. Meget har ændret sig i år, og meget ændrer sig stadig. Et billede er ligesom en tidsmaskine. Et vindue til i går. Kun til i går, du kan (endnu ikke) tage et billede af i morgen. Det fungerer ikke sådan. Du kan ikke trykke på shutter-knappen og se i morgen. Men du kan trykke på knappen, og se ‘lige-før’ eller ‘ i går’ eller endda ‘ for 20 år siden’ – og det er magien ved det hele. Et fastfrossent moment. 

[/two_columns_one_last]

[divider]

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply