Street

b&w copenhagen I

1. June 2014

DSC_0018s

DSC_0040-tiled

DSC_0033d

DSC_0045s

[two_columns_one]

 Once again, I’m sitting here. Protected by the familiar sound of sweet music, flowing through my head keeping me from thinking. The flames of my candles are dancing their never ending dance of love, moving like they’ll never stop burning, like they have no fears. Outside the stars are lighting the world up, like they do every night, like my candles are doing right now, in this moment, in my room. I wish I could light up the world with my inner light too.

 These are some of the street-shots i shot last Friday when I was walking around the streets to shoot some street-style. I captured these people in a moment. Some of them didn’t even know I was there. These photographs are framing their moments. Moments of music, moments of busyness or moments of friendship, telling a story which only they would know to the end.

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

 Endnu engang sidder jeg her. Beskyttet af den velkendte lyd af sød musik, der strømmer gennem mit hoved at holde mine tanker på afstand. Flammerne fra mine stearinlys danser deres evige kærligheds-dans, stædigt dansende, som ville de aldrig stoppe med at brænde, som havde de ingen frygt. Udenfor lyser stjernerne verdenen op, som de gør hver nat, ligesom mine stearinlys gør lige nu, i dette øjeblik, på mit værelse. Jeg ville ønske jeg også kunne lyse verdenen op med mit indre lys.

 Disse er nogle af de street-shots jeg skød sidste fredag, da jeg gik rundt i Københavns gader, for at skyde nogle street-style billeder. Det lykkedes mig at fange disse mennesker i et simpelt øjeblik. Nogle af dem vidste ikke engang, jeg var der. Disse fotografier indrammer deres øjeblikke. Øjeblikke af musik, øjeblikke af travlhed eller øjeblikke af venskab, Billederne fortæller en historie, som kun personerne selv, ville vide til enden.

[/two_columns_one_last]

[divider]

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Ina Petersen Sunday June 1st, 2014 at 09:50 AM

  Det er så smukt skrevet!
  Så smukke billeder!

  • Reply Nivikka Sunday June 1st, 2014 at 03:36 PM

   Tusind tusind tak!

 • Reply Helder Pereira Coelho Sunday June 1st, 2014 at 01:06 PM

  Great photos!
  New post!
  http://helderschicplace.blogspot.com/2014/06/problems.html

 • Reply Kathrine Johansen Sunday June 1st, 2014 at 01:44 PM

  SMukt skrevet, og sikke nogen dejlige og fine billeder, årh!

  Kig gerne forbi min blog, hvis du har lyst. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Reply Nivikka Sunday June 1st, 2014 at 03:37 PM

   Mange tak, det er jeg virkelig glad for, at du synes! 🙂

 • Reply Rory Tuesday June 3rd, 2014 at 05:11 PM

  Beautiful photos 🙂

  • Reply Nivikka Tuesday June 3rd, 2014 at 05:29 PM

   Thank you!

 • Reply kathrine Johansen Sunday June 22nd, 2014 at 07:05 PM

  Det er virkelig smukt skrevet – men hold kæft hvor er dine billeder flotte 🙂

  Knus <3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Reply Nivikka Sunday June 22nd, 2014 at 11:38 PM

   Tusind, tusind tak!

 • Reply Red Lips, Blue Skirt, Black Boots | Hopeless✈Wanderer Monday October 6th, 2014 at 09:12 AM

  […] It’s beginning of October and you should really think that I can afford this, and I wish I did, but I ended my September by getting myself a fine for driving the wrong way on the bike trail – yearh, it’s awful… Also I’ve just orders about 250 visit cards to my blog, for when I’m out shooting pictures of strangers. […]

 • Leave a Reply