Street

Street style

18. May 2014
DSC_0004-2-tile

[two_columns_one]

I’m so excited for this! The weather was just perfect, a bit gray and not to much sunlight. The temperature perfect as well, not to cold for my hands to freeze off and people to be wearing heavy winter jackets. Last week was my very first time shooting street style; class was starting late and I’d been spending my night at m’s place – he live a bit farther away from me, so we have to commute an hour or so to be together – so I decided that I would spent time before class wandering around in Copenhagen, to find some strangers and take their picture. I’ve been communicating a bit back and forth with a blog called Streets of Denmark, about becoming their new street-style photographer and I’d therefore promised to send them a few shots.

Next week I’m going to Copenhagen to shoot even more strangers for a Arts-class project with the theme “people”. I’m looking forward to share the result with you!

 

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Vejret var helt perfekt, en smule gråt uden for meget sollys, også temperaturen var vidunderlig, ikke så koldt, at det frøs mine hænder af, og heller ikke koldt nok til at folk havde kæmpe, tunge, vinterjakker på. I sidste uge tog jeg mine første street style billeder; Jeg skulle ikke i skole før kl. 12.00 og jeg havde brugt natten hos m – han bor en time eller sådan noget væk fra mig, så vi bliver nødt til at pendle lidt frem og tilbage, når vi skal være sammen –  jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville bruge tiden på at vandre lidt rundt omkring København, for at finde nogle fremmede jeg kunne tage et billede af. Jeg har kommunikeret lidt frem og tilbage med en blog kaldet Streets of Denmark, omkring muligheden for at blive deres nye street-style fotograf, og jeg havde derfor lovet, at sende nogle billeder.

I næste uge, tager jeg til København igen, for at tage billeder af endnu flere fremmede, til et billedekunst-projekt med emnet “mennesker”. Jeg glæder mig til at dele resultatet med jer!

 

[/two_columns_one_last]

[divider]

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Christina N Sunday May 18th, 2014 at 05:14 PM

  lækkert, jeg tør ikke selv fotografere street style, selvom det er en af mine personlige favoritter
  thepicturesaid.dk

  • Reply Nivikka Sunday May 18th, 2014 at 05:35 PM

   Ja, men det kan også være rigtig uhyggeligt! Jeg har lært, at man bare skal kaste sig ud i det, også finder man ud af, at det slet ikke er så slemt endda! Jeg synes du skal prøve det en dag 🙂

 • Reply Sidse Josefine Monday May 19th, 2014 at 12:48 PM

  Sejt gjort, selvom det er spændende, ville jeg aldrig kunne fotografere til Street-Style! 🙂

  Er endelig begyndt at blogge igen, så kig forbi: Sidsejosefine.blogspot.dk

 • Leave a Reply