Photography

Nordhavn

15. May 2014

[two_columns_one]

As i mentioned in a previous post, I went fishing with m last weekend, here are a few portraits I spontaneously shoot of him, on our way out to the fishing spot. I’m keeping myself busy lately, and I’ve got so many exciting plans for the next couple of weeks. I’ll be keeping my camera close, and my blogging-spirit up!

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

Her er nogle portrætter, som jeg spontant tog af m da vi var ude og fiske sidste weekend. Jeg holder mig selv travlt beskæftiget på det seneste, og jeg har så mange spænende planer for de næste par uger. Jeg holder mit kamera tæt, og min blogge-ånd oppe!

[/two_columns_one_last]

[divider]

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Michelle Eckert Friday May 16th, 2014 at 09:48 AM

  Super lækre billeder! 🙂

  Kig gerne forbi min nye blog, det ville betyde meget ♥ –
  http://www.michelleeckert.bloggersdelight.dk/

  Knus ♥

  • Reply Nivikka Sunday May 18th, 2014 at 03:10 PM

   Tusind tak! Kigger forbi 🙂

 • Reply Kathrine Johansen Friday May 16th, 2014 at 10:24 AM

  Sikke nogen skønne og flotte billeder! 🙂

  Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Reply Nivikka Sunday May 18th, 2014 at 03:11 PM

   Tusind tak 🙂

  Leave a Reply