Photography

dynamic

30. April 2014
Time is a concept of which we invented; birds don’t worry about being too late or too early, and yet we have a hard time explaining exactly what time is. Time is dynamic, life is dynamic, both are constantly moving and constantly changing. People are dynamic too, and that’s what i find so wonderful about it all. One day, when I’m no longer on this earth, I will not blame the planet, the water, the moon and the stars for moving on without me, cause life is dynamic, and to be honest I think death is too.
Tid er et koncept som vi mennesker har opfundet; fugle bekymre sig ikke om de er for sent eller for tidligt på den, og alligevel har vi svært ved at forklarer præcis hvad tid er. Tid er dynamisk, livet er dynamisk, begge dele er i konstant bevægelse og i konstant forandring. Mennesker er også dynamiske, og det er hvad jeg finder så vidunderligt omkring det hele. En dag, når jeg ikke længere befinder mig på denne jord, vil jeg ikke beskylde planeten, vandet, månen og stjernerne for at fortsætte uden mig. For livet er dynamisk, og for at være ærlig, tror jeg også at døden er dynamisk.  

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply V. Wednesday April 30th, 2014 at 04:37 PM

  åh, din blog er altså fin. elsker disse billeder, du fangede virkelig ordet “dynamik”!

  http://www.stainsofpaint.blogspot.com

  • Reply Nivikka Wednesday April 30th, 2014 at 05:31 PM

   Tusind tak!

 • Reply Eleana Kremida Wednesday April 30th, 2014 at 06:37 PM

  cool post 🙂
  xx
  http://eleanaspictures.blogspot.gr/

  • Reply Nivikka Wednesday April 30th, 2014 at 06:58 PM

   Thank you!

 • Reply Mary (Anatomia duszy) Wednesday April 30th, 2014 at 11:49 PM

  I love the shadows! 🙂

  • Reply Nivikka Thursday May 1st, 2014 at 06:39 AM

   The light in my livingroom were lovely yesterday!

 • Reply Niken Friday May 2nd, 2014 at 04:51 PM

  birds don’t worry about being too late or too early – LOVE that. i just wandered around your posts, and i love how you write things. you definitely have a way of writing, and also take beautiful photos

  • Reply Nivikka Saturday May 3rd, 2014 at 11:02 PM

   Thank you so much, what a lovely comment! You definately makes me smile!

  Leave a Reply